Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 20:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Меблі в стилі поп-арт

02.12.2017

Зухвалі поєднання строкатих забарвлень, гра розмірів і фактур, комбінація пластика і глянцю - перше, що спадає на думку при згадці експресивного стилю поп-арт. Він підійде тим, хто любить шокувати, привертати до себе увагу, не боїться експериментувати з яскравими фарбами. Pop art для амбітних, стильних, активних і життєрадісних людей.
pop art
Історія виникнення
Популярний сьогодні стиль з'явився в 50-60-х роках минулого століття в Західній Європі і США, як осуд і виклик абстрактного експресіонізму. Перша згадка про нього з'явилося пізніше в статті англійського критика Лоуренса Еллоуея в 1966 році, де він називає popular art «народною культурою».
pop art
Особливості меблів в стилі поп-арт
Меблі в стилі pop art виглядає колоритно і експресивно за рахунок помітних форм, зв'язку ілюзії і реальності. Неприйнятно захаращувати простір масивними шафами і значних розмірів комодами. У пріоритеті корпусні меблі незвичайної форми, вбудовані ніші для одягу, пластикові стільці, дивани з яскравими малюнками. Невід'ємний атрибут інтер'єру в стилі поп-арт - глянцеві поверхні, обтічні форми, різнокольорові візерунки та орнаменти.
pop art
У виробництві меблів в стилі popular art часто використовуються зображення жінок, знаменитостей, домашніх тварин, герої коміксів і мультфільмів. На поверхню можуть наноситися не тільки мудрі орнаменти, а й графіті.
pop art
Пуфи, стільці і дивани, як правило, мають округлі форми і виконані в дусі 60-х. Якщо ви вирішили купити меблі в стилі поп-арт, не намагайтеся підігнати обстановку під єдиний мотив. Стиль невимогливий до підбору предметів, тому сміливо комбінуйте непоєднуване.
pop art

pop art

матеріали виготовлення
Забудьте про дорогі фасадах з масиву натурального дерева. Інтер'єри в стилі pop art характеризуються, перш за все, легкістю і простотою. Тому сьогодні на перший пластик, синтетика, скло, метал, папір. В обробці використовується текстиль, натуральна або екошкіра. В якості підлогового покриття підійде ламінат або ковролін. Для зонування простору можна використовувати килими, але важливо, щоб вони вписувалися в загальну концепцію приміщення.
pop art

pop art
Обробка стін
Меблі найбільш гармонійно виглядає в обрамленні світлих стін. Оскільки обробка не повинна відволікати увагу і конфліктувати з інтер'єром в стилі popular art, оптимальний варіант - біла або сіра фарба.
pop art

pop art
Ось ще деякі варіанти жанру, якщо ви хочете купити меблі в стилі pop art.

pop art

pop art

of pop art

Поділитися:
Товари з вітрини