Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Меблі з фіолетового оксамиту, шкіри та світлого дерева від Freifrau

30.06.2019

Фіолетовий, охра і кобальтово-зелений оксамит, шкіра і світле дерево - такий настрій в дизайні колекцій меблів і декору представив бренд Freifrau на виставці imm Сologne 2018. Нові оббивки і сидіння, які збагачують колекції Rubie, Amelie і Marla, продемонстровані дизайнером Крістофом Кейліссом і представником бренду Deike Bokelmann.

Меблі з фіолетового оксамиту, шкіри та світлого дерева від Freifrau

Плед, випадково накинутий на дерев'яний стілець, дало берлінському дизайнерському дуету Муркен Хансен натхнення для їх моделі Rubie.

Один з ключових елементів дизайну представлений елегантними, плавними лініями колекції без прямих кутів, які надають моделі сучасного вигляду і завершують її витонченістю. Складна взаємодія між його функціональним підходом і акуратною тонкістю характеризує всі моделі Rubie, дозволяючи їм легко інтегруватися в різні повсякденні ситуації.

Оригінальний стілець, крісло для відпочинку, крісло і барний стілець з низькими або повними підлокотниками доступні з дротяною, сталевою або дерев'яною рамою, і відчуваються як природна частина практично будь-якої мислимої внутрішньої обстановки.

Amelie - це модель, яка поєднує в собі високий рівень комфорту з чіткою мінімалістичною формою і силуетом, що підкреслює шкіряна окантовка, вражаючі контури якої є відмінною рисою всього бренду і основою для шезлонга Amelie. З його простими мінімалістичними лініями цей варіант слід класичного підходу Amelie, в той час як його складена в середину подушка створює великий обсяг набивки і гарантує підвищений комфорт. Незалежно від положення, його додаткова довжина і злегка піднята спинка роблять крісло Amelie особливо приємним для сидіння.

Стілець Marla з м'якою підкладкою - результат бажання забезпечити споживача зручним кріслом до обіднього столу. Завдяки цьому з'явилося сімейство моделей, які, незважаючи на їх витончений і динамічний дизайн, пропонують унікальний комфорт.

Аксесуари для відпочинку, такі як диван Marla і крісло Marla з низькими або повними спинками, розширюють асортимент.

Завдяки м'якому сидінню, модель Marla зручна настільки, як ніщо інше, пропонуючи затишок тепло і спокусу скоріше зручно розташуватися посидіти. Сімейство продуктів Marla, що поставляється з дерев'яним каркасом або з дротяної рами арфи, може бути включено в різні будинки; відповідний осман - додаткова деталь, що завершує ансамбль.

Поділитися:
Товари з вітрини