Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Переможці тайванської премії в галузі дизайну Golden Pin Design Award

14.01.2019

Тайванська премія Golden Pin Design Award, заснована в 1981 році і проводиться щороку, є, мабуть, найбільш значимою в світі дизайну від Huaren («говорять китайською мовою»). Хоча Тайвань є китайсько-мовною країною, термін «Хуаро» об'єднує і інші азіатські території, такі як Гонконг, Сінгапур, Малайзія, Макао. Премія «Golden Pin Design Award» покликана показати кращі самобутні проекти китайського регіону.

У цьому році нагорода за дизайн підтвердила нову тенденцію, яка виражається в тому, що:

1.Люди набагато більше стали піклуватися про свій простір і дизайн інтер'єру.

2. Візуальна картинка простору сучасного дизайну містить чисті без шпалер стіни, дерев'яне оздоблення, а також максимально відкриті простори для царства природного світла.

Ця тенденція поширилася і на категорію «Дизайн продукту», де більше половини поданих проектів стосувалися товарів для будинку, таких як побутова техніка та меблі. Схоже, що китайські споживачі приділяють більше уваги своїм способам життя, своїм життєвим простором і тому, чим вони оточують себе день у день.

У категорії «Офісне приміщення» нагорода дісталася Студії фотографії Mu-Mu, яка була розроблена архітектурним бюро Han Yue Interior Design Co Ltd з Тайвані так, щоб бути органічною, практичною і креативною.

Дизайнери були натхненні архітектурною концепцією «метаболізму», віддаючи пріоритет живій природі і простору.

Кращими дизайнами категорії «Житловий простір», стали 4 об'єкти, що розділили премію між собою.

1.Багатофункціональний комплекс Balance від FUGE Design Integration Co, Тайвань, являє собою невеликий будинок площею 33 квадратних метра з мансардними площами. Унікальний дизайн створює різноманітні візуальні і просторові відчуття.2. Cat House від FAN Architectural Firm, Китай - це проект реконструкції старого будинку в історичному житловому районі Шанхаю Сюхуей на вулиці хешу. Мешканці будинку - молода пара і 51 кішка - живуть в кімнаті, загальна площа якої становить 31 кв.м. Щоб краще зрозуміти потреби жителів, дизайнери жили з клієнтами і їх кішками цілий день.

3. Старий будинок в Вабі-Сабі від SOAR DESIGN STUDIO знаходиться в гармонії з живою природою і навколишнім середовищем з озелененим внутрішнім двором.

4. Житловий комплекс How Living Project Lab, спроектований Inferssence Design Studio і студією Nian Feng Construction Co.

Тут також акценти розподілені на відкритий простір і вплетений в інтер'єр сосновий дворик в центрі кімнати, що створює ідеальні умови для життя в такому будинку.

Поділитися:
Товари з вітрини