Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Максималізм в інтер'єрі

13.09.2018

Поняття максималізм часто пов'язують з еклектикою як поєднання декількох стилів або зі стилем бохо як вираз богемності в інтер'єрі. Новомодне течія в дизайні фьюжн зі своїми поєднаннями непоєднуваних предметів також не є відображенням максималізму. Максималізм - це художньо оформлений надлишок предметів інтер'єру і декількох в різному стилі елементів декору, зі смаком і з фантазією розподілені в цьому інтер'єрі. Найпопулярніша реалізація максималізму - це класичний стиль інтер'єру з східними нотами марокканського стилю, бохо і модерну. Також це ретроспектива кращих розкішних стилів в минулі роки початку 20 століття або середини 18 століття.
Барвистий максималистский будинок Кіт Аліда Беттісон і її чоловіка в Австралії.
У максималізм вітаються екзотичні рослинні орнаменти і принти тварин, як, наприклад, леопардовий, або вогненно-червоний колір в комбінації з етнічними мотивами Африки, Середнього Сходу та Марокко. Етнічні килими, статуетки, бюсти, безліч бра, торшерів і підвісних світильників різних стилів, предмети антикваріату і живопису, а також безліч текстилю в інтер'єрі - це справжній максималізм.
Щоб оформити інтер'єр відповідно до принципів максималізму, перш за все варто зрозуміти чи підходить вам така стилістика і концепція.

Яскравість кольору, буйність фарб безліч меблів і декору може з часом набридати і отяжелять сприйняття простору, хіба тільки якщо ви не ексцентрична, артистична і занадто енергійна особистість.
Роберт Кімі славиться своїми максималістськими дизайнами інтер'єру і незмінно відтворює естетику в просторі за допомогою антикваріату. Серед його клієнтів принц Уельський і британський герцог Бофорт. Поряд з дизайном інтер'єру, Роберт Кімі розробляє і виробляє асортимент меблів, тканин, шпалер і освітлення для направлення максималізм.

Шпалери стилю шинуазрі у вигляді панно поєднуються на фото з меблями в стилі ф'южн і класичним оформленням стін.
Максималистично стиль зі своїм строкатим поєднанням кольорів і вимогам до різноманітності меблів, - це скоріше філософія і спосіб перетворення вашого бачення в реальність. Тому не бійтеся змішувати і зіставляти його з іншими стилями, які вам подобаються! Але пам'ятайте, для комфортного проживання в такому інтер'єрі повинна бути органічність, естетика і відчуття затишку.

Поділитися: