Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 20:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Кухня в стилі хай-тек

24.06.2019

Він виник в кінці ХХ століття, в епоху технологічних інновацій і новаторських винаходів, стиль хайтек hi-tech - це перш за все мінімалізм, переважання скла і металу, велика кількість достатнього освітлення і блиску, що відбивають світло гладких поверхонь, реалізованих в дизайні чіткими геометричними формами і простими лініями.

Кухня в стилі хай-тек в класичному виконанні без яскравих помпезних елементів декору, що не захаращена меблями, лише високі технології і найсучасніше обладнання, вбудоване в дизайн кухні, забезпечують зручність і практичність господарям.

Основними перевагами кухні в стилі хайтек є високі технології «розумного будинку» спільно з останніми інноваціями в побутовій техніці. З побутової техніки можуть бути багатодверні холодильники, сенсорні екрани, індукційна панель, витяжки, що вбудовуються. Робота побутової техніки може бути поліпшена за допомогою системи дистанційного керування усіма електричними пристроями. Таким чином, створюється автоматичний механізм, в якому, наприклад, включення електронагрівальної плити може призвести до автоматичної роботи витяжки.

Пристрої також можуть бути запущені автоматично, в певний час. Завдяки цьому кухня «вирішить» зварити ранкову каву, або приготувати тости, коли ми займаємося своїми справами. Інтелектуальна система дозволяє відслідковувати споживання енергії в інтерфейсі, що використовується для управління додатком.

Цікавим кухонним гаджетом є кухонні ваги, що працюють завдяки додатку на вашому смартфоні. Таким чином, можна контролювати вагу, калорійність і харчову цінність продуктів, які ми їмо. Те ж саме стосується сковороди, якою можна керувати з мобільного пристрою і, таким чином, відстежувати ступінь обсмажування м'яса.

Меблі мають чіткі геометричні форми. Слід віддати перевагу не традиційному кухонному гарнітуру, а модульним вбудованим меблям, столи-трансформери, щоб забезпечити максимальний комфорт використання.

Сучасний дизайн випущених нещодавно колекцій італійських кухонь лаконічний і простий, натуральне дерево або кеш МДФ, як основний матеріал, доповнюється скляним столом і металевими стільцями.

Кольори меблів в інтер'єрі кухні в стилі хайтек - це сріблясті, білі, сірі, сині і інші холодні відтінки.

Освітлення
Як правило, в якості основного освітлення вибирають не розташовану в центрі кімнати люстру, а точкові світильники, спрямовані безпосередньо туди, де це необхідно з функціональної точки зору. На вікнах не використовуються штори і фіранки, оскільки тканини можуть порушувати сприйняття технологічності дизайну, але зрідка використовуються жалюзі.

Декор
Незважаючи на переважаючий в кухні hi-tech мінімалізм і обтічні поверхні меблів і побутової техніки, як декор можуть бути доречними абстрактні картини, в стилі супрематизм комбінація кольору, а також в будь-якому інтер'єрі будуть прекрасні вази з живими квітами. Вази для інтер'єру кухні хайтек можна вибрати з бетону або скла, величезна кількість сучасних колекцій пропонує такі рішення, наприклад, вази від салону Sophie Decor колекція Kruik Andrew.
Кухня в стилі хай-тек - це перш за все лаконічний дизайн, інтерактивність і сумісність всіх пристроїв для максимальної зручності жителів будинку.

Поділитися:
Товари з вітрини