Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Який стиль інтер'єру підійде Вашому знаку зодіаку? Частина 1

03.04.2018

Який будинок і в якому стилі інтер'єру підійде кожному знаку Зодіаку відповідно до їх стихій та кольорів?

Овен
Овни цілеспрямовані, люблять ризик і захоплюються будь-якою фінансовою авантюрою і нерідко з неї виходять переможцями.

Овнам в їх удачі супроводжує червоний колір і стихія Вогню, їх улюблений стиль інтер'єру - помпезний і тріумфальний ампір, оформлений в червоних, чорно-золотих або синіх тонах. Овни зберуть в свій інтер'єр усі атрибути успіху і матеріального благополуччя.

Подібно небайдужого до успіху Наполеону, Овни також заповнять свої зали віталень подібними гіпсовими бюстами, рідкісними дизайнерськими меблями, скляними вітринами з колекцією предметів мистецтв: латунних і мідних статуеток, мармурових арт-об'єктів і, звичайно, картин.

Тілець
Представники Тільців - прагматичні і спокійні, вони цінують комфорт в поєднанні з розумною ціною.

Керує цим знаком стихія Земля, тому колірна гамма Тільців - сірий, бежевий і коричневий, а їх інтер'єр - це світлі і просторі кімнати, оформлені в скандинавському стилі або в мінімалізмі.

Близнюки
Близнюки - веселий, комунікабельний і дотепний знак Зодіаку, стихією якого є Повітря.

Жовтий колір буде щасливим для Близнюків, в той же час жовтий - колір енергії, радості і прояву творчості.

Жовтий колір в інтер'єрі допоможе розкритися Близнюкам, відчути тепло, затишок свого будинку. Всі інтер'єри в жовтому кольорі, починаючи від класичних стилів і закінчуючи етнічним єгипетським стилем, сподобаються Близнюкам.

Рак
Раки належать до водної стихії і їх основні кольори - білий, зелений і бірюзовий. Невід'ємними і улюбленими стилями інтер'єру для Рака стануть античний грецький, ренесанс або інший класичний стиль.

 

Варто додати, що чутливі і проникливі Раки - цінителі мистецтва, вони спостерігають за модними тенденціями, розбираються в антикваріаті. Просторі білі зали з високими круглими доричного ордеру колонами з візерунками на капітелі, ліпниною на стелі і стрілчастими арками створять для Рака саму сприятливу атмосферу для розкриття його духовного і творчого потенціалу.

 

Для Раків також важлива присутність в інтер'єрі натуральних каменів, картин і статуй, тому що Раки прагнуть отримувати від інтер'єру не тільки затишок, але й естетичне задоволення.

Лев
Стихія - вогонь, і любов до Сонця робить Львів харизматичними лідерами і процвітаючими в будь-якій справі улюбленцями долі.

Для Левів важливий такий стиль інтер'єру, щоб крім максимальної зони комфорту, створювалася також обстановка успіху і презентабельності, а так як колір Левів - золотий, жовтогарячий і білий, то можемо зробити висновок, що улюбленими стилями Львів буде марокканський або королівський стиль розкішних палаців - бароко.

Леви будуть оточувати себе рідкісними предметами декору і мистецтва, щоб підкреслити свою перевагу.

Діва
Зелений, блакитний і сріблястий кольори в інтер'єрі впливають на Діву заспокійливо і надихаюче, допомагаючи їм набувати впевненості в собі. Прямолінійні і простодушні Діви постійно потребують захисту і заземленності своєю земною стихією.

Максимально простий і комфортний стиль інтер'єру стане надійною фортецею для Дів, куди вони зможуть повертатися після своєї кропіткої праці.

Шале, кантрі або скандинавський - це найоптимальніші стилі інтер'єру для Діви.

Продовження нашої статті "Який стиль інтер'єру підійде Вашому знаку зодіаку? Частина 2".

Поділитися: