Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Сучасний замок Corrour Lodge в Шотландії

29.06.2018

У нашому уявленні шотландський замок - це традиційний старовинний замок з похмурими темними готичними інтер'єрами, а в центрі містичної вітальні швидше за все повинен знаходитися круглий стіл на зразок стола короля Артура. Але ось зовсім іншим є замок Corrour Lodge в Шотландії. Коррур-Лодж знаходиться в 90 хвилин від аеропорту Инвернесса в Шотландському нагір'я і оточений величезною територією розміром з Лос-Анджелес - 57000 акрів справжньою гірською дикої природи: захоплюючих пагорбів, боліт, глин і озер.
Спроектований відомим бостонским архітектором Моше Сафді, який завершив будівництво в 2003 році, Corrour Lodge являє собою поєднання з граніту, скла і сталі і виглядає у вигляді двох веж: одна циліндричної форми, інша - пірамідальної форми. На цьому місці біля озера Оссиан дійсно раніше височів старовинний шотландський замок з вежами в вікторіанському стилі. Але після того, як він згорів спочатку 20 століття, тепер красується сучасний палац з інтер'єрами в англійському стилі, наповненими дизайнерськими меблями і антикваріатом.
Запрошені імениті майстри з усього світу перетворили цей простір в унікальний за своїм виглядом об'єкт.
Майстер ландшафту Джіні Блом розчистила прилегла до будинку ділянка лісу, щоб висадити берези і осики, а також спорудила кілометри дротяних огорож як захист дерев від оленів. Вона навіть відтворила старе забуте озеро і прикрасила галявину маками і тигровими ліліями.

Фасади Коррур-Лодж, облицьовані гранітом і сталлю

Дизайнери інтер'єру Маттіа Бонетті, Сьюзі Худлесс і Девід Джилл оформили будинок дорогої антикварними меблями від Джо Понті і Форназетти. Наприклад, вітальню обставили стільцями культового Ханса Вегнера і диваном від Сьюзі Худлесс, спальню доповнює шафа 1950-х років дизайнера Джозеф Франк, зал - меблі від ZeroIn і твір скульптури від Аніша Капура.

У бібліотеці стоять стільці від метрів дизайну стільців Имзов - Реї і Чарльза, в другій спальні - крісла Poppa від Ханса Вегнера і стільці Superleggera від культового італійського маестро дизайну Джо Понті.
У цьому сучасному шотландському замку можна зупинятися на відпочинок. Перебування в Corrour Lodge - це можливість випробувати розкіш і комфорт в лісах шотландського нагір'я. У ньому є ігрова кімната і стіл для снукера, а також сучасна звукова система і комунікаційні технології. Існує сауна з видом на озеро, в якому також можна поплавати або зловити форель.

Поділитися:
Товари з вітрини