Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Освітлення саду і котеджних терас

26.05.2019

Жоден ландшафтний дизайн неможливий без правильно оформленого нічного освітлення терас прилеглої території маєтку, котеджу або саду.

Вишукані та чудернацькі світильники з елементами ковки та декорованими плафонами прикрасять квіткову зону.

У вуличних ліхтарях готичного або ретро-стилю є особливий шарм. Також для освітлення фасаду котеджу часто використовуються світлодіодні стрічки. Різноманітна кольорова гама зробить будинок ошатним і святковим.

Оформлюючи дизайн ділянки, його можна розділити на тематичні мікрозони.
Зона безпеки. Відчутну допомогу охоронцям, що забезпечує спокій мешканців, нададуть ліхтарі преміум або люкс класу, які якісно висвітлюють територію воріт, вхідних дверей, чагарників.

Зона відпочинку. Особлива насолода - після робочого дня вечеряти в саду або веранді всією сім'єю з келихом колекційного вина. Погодьтеся, вечірнє освітлення необхідне тут також. Ландшафтні світильники додадуть особливий стиль саду, при цьому нададуть комфортне і розслаблююче світло.

Ковані ліхтарі з витонченими вигинами в класичному стилі або стилі ретро підкреслять спроможність гостинних господарів маєтку і шик інтер'єру. Гості гідно оцінять Ваш вишуканий смак і вдалі дизайнерські знахідки.

Садово-паркову зону ідеально доповнить колекція меблів для саду BRIGHTON або комплект меблів VICTORIA & BRIGHTON. Оббивка в благородних тонах, якісний каркас і стільниця з загартованого скла є візитівкою нідерландського виробника SEASONS OUTDOOR, а багата комплектація модулів і можливість їх варіювання створює додаткові зручності.

Дитяча зона. Здавалося б, дітям в нічний час на вулиці робити нічого. Але, коли батьки в цей час відпочивають у дворі, освітлений дитячий майданчик - доречна річ. Сьогодні популярні дитячі світильники у вигляді бра, наприклад, бра SPARINO. Якщо діти маленькі, доречно встановити світильники у вигляді гномиків, мультяшних героїв, тварин.

Якщо ж у Вас тінейджери, то акцент в оформленні освітлення цієї зони має бути більш романтичним. Хлопчиків влаштують класичні моделі з прямими лініями, а дівчаткам в цьому віці більш імпонують ажурні світильники, наприклад, від українського дизайнера Ксенії Лебедєвої.
Отже, які вуличні світильники краще підійдуть в Ваш екстер'єр? Вибір різноманітний і залежить від призначення і особистих Ваших смаків.

Поділитися:
Схожі статті