Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Який декор в інтерьєрі вийшов з моди в 2018?

21.07.2018

Який декор вийшов з моди в 2018?
Часом потрібно звільняти не тільки гардероб від застарілих речей, а й удосконалити в ногу з часом домашню обстановку. Довгий час на протязі 50 років в наших інтер'єрах цінувалися певні предмети декору і стиль. Що з оформлення інтер'єрів і декору вийшло з моди в 2018 році?
1. Бісер і блискучий з штучних матеріалів декор.
Буквально десятиліття назад дуже популярною була гламурна стилістика в декорі - іскристі штори з намистин, блискучі аплікації на тканинах покривал, подушок і навіть на шпалерах.

Зараз це пішло в минуле. Блискітки і синтетичні компоненти в декорі змінилися натуральними матеріалами.
2. Жалюзі.
Абсолютно незручне пристосування для регулювання потрапляє в кімнату природного освітлення заборонено стандартами сучасного дизайну для житлових приміщень.

Жалюзі псують враження про домашній комфорт і є пережитком промислових інтер'єрів Америки 50-х років.
3. Таксидермія - опудала тварин.
В епоху екологічно чистих матеріалів в обробці стін і декорі, натуральних і пастельних тонів інтер'єру і актуального питання про важливість захисту і охорони навколишнього природи вважається неприпустимим присутність опудал тварин.
4. Плакати і наклейки на стінах.
Додати тут нічого, плакатів не місце на стінах, це завжди було прерогативою поганого смаку.


5. Укладання підлоги лінолеумом.
Багато дизайнерів стверджують, що лінолеум потрібно зовсім виключити з асортименту в магазинах, тому що лінолеум не відповідає вимогам комфорту сучасного інтер'єру. Вартість оформлення статі тим же ламінатом або плиткою варіюється приблизно в однакових межах, тому не варто використовувати такий штучний матеріал як лінолеум. У той же час деякі дизайнери пропонують відмовитися також і від покриття підлоги ковроліном, тому що, крім того, що велика їх частина складається з штучних волокон поліпропілену і нейлону, цей матеріал складний в щоденній гігієні приміщення.
6. Мереживні скатертини і серветки.
В епоху повоєнного бруталізму і відсутності в продажу достатнього асортименту декору для дому в пошуку естетичної елегантності якийсь час служили накрохмалені скатертини з мереживними візерунками, якими накривали меблі, техніку, вішали на вікнах як шторки на кухні. Можливо, вони віддалено нагадували декор столових англійської королеви, але з скандинавським мінімалізмом 21 століття, а також сучасними стилями хайтек, лофт і контемпорарі вони абсолютно не сумісні. Будучи використовувані абсолютно хаотично, з непродуманою стилістикою простору, мереживні скатертини досить приїлися і стали асоціюватися з примітивним смаком.
7. Дамаський принт на тканинах.
Великий принт з середнього Сходу символізує цілу епоху, коли привозилися тканини звідти не тільки для інтер'єру, а й для пошиття одягу, чохлів автомобіля. Схожа на хутряній килим тканину залишилася в далеких 90-х.
8. Гірчично-зелена кольорова гамма в інтер'єрі.
Така колірна палітра була дуже популярною в Америці в 60-х-70-х роках і асоціюється з пережитком далекого минулого.

Тепер сучасні дизайнери роблять все можливе, щоб її не повторювати.

9. Ну і завершує наш список - декор у вигляді килимів на стінах. Пропонуємо вам замінити килими на шовкові шпалери в стилі шинуазрі.

Поділитися:
Товари з вітрини