Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Тенсел - натуральна тканина сучасного покоління

11.09.2018

Тенсел - любов з першого дотику

Тенсел - натуральний текстиль останнього покоління, вироблений з деревини австралійського евкаліпта з подальшою нанотехнологічної обробкою. Ця сучасна нанотехнологія запатентована австрійською компанією, яка здійснює виробництво без шкоди для природи: без додавання хімічних препаратів при вирощуванні деревини на фермах в Австралії і при обробці волокна. 

У цього волокна багато переваг:

• передає Вашій шкірі ніжність, комфорт і натуральність австралійських дерев;

• теплорегулюючі властивості;

• антибактеріальну дію;

• гіпоалергенний склад;

• відмінно поглинає вологу;

• створює сприятливу і комфортну середу для організму людини перешкоджає розмноженню бактерій;

• не линяє і не втрачає яскравість кольору;

• зносостійкий матеріал. 

Часто тенсел поєднують з іншими матеріалами, як бамбук, шерсть і віскоза. При поєднанні тенсел з бавовною або льоном в певних пропорціях виходять надзвичайно м'які, приємні до тіла тканини. 

Правильний вибір - запорука Вашого здоров'я

Коли ми говоримо, що дотримуємося здорового способу життя ми часто приділяємо більше уваги нашому раціону і фізичної активності.

 Ми також витрачаємо значні суми на антиоксиданти і процедури детоксикації, щоб вивести шкідливі токсини з нашого організма.Но дійсно ми розуміємо як ми можемо захистити наш організм від токсичних хімічних речовин? Тісний контакт з текстилем, пофарбованим важкими хімікатами, може викликати інтоксикації і багато захворювань.

У салоні Hermanus Home , що знаходиться в київському торговому центрі 4Room, всі продукти виготовлені з 100% натуральних і екологічно чистих продуктів. Ви оціните якість текстилю при першому торканні і зрозумієте різницю натуральних матеріалів з раніше що зустрічаються Вами штучними. 

Саме тому в Hermanus Home всі продукти представлені у відкритих упаковках. Великий вибір подарунків для ваших друзів і близьких, таких як: органічні рушники, 100% бавовняні килимки для ванної, 100% бавовна і бамбукові SPA рушники; шовкові, лляні, вовняні, кашемірові шалі, бавовняні стильні шарфи. Доторкніться і випробуйте гармонійне почуття комфорту, свободи і прохолоди, відпочиваючи на постільній білизні з Hermanus Home.

Поділитися:
Товари з вітрини