Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Вишукані вази кращих італійських виробників

12.04.2018

Ginori - італійська мануфактура, заснована в 1755 році Маркусом Карло Джінорі (Marquis Carlo Ginori) в містечку Doccia, що недалеко від Флоренції. Першими творами Ginori був посуд з порцеляни для палаців і маєтків італійської знаті, які зараз стали історичними прикрасами інтер'єру. Ваза Челліні от Ginori, 1878 рік

З 1896 року мануфактура почала виготовляти посуд з інноваційною для того часу технологією з порцеляни та кераміки. Наприклад, в існуючий донині серії PERROQUETS представлені тарілки, на яких зображені яскраві барвисті папуги, в нанесенні малюнка використовувалися пігменти з дорогоцінними металами і шовкова нитка для окайомлення тарілки, а колір фону виконаний аерографом, використовуючи техніку ремесла «punzecchio».У 1923 році з брендом почав співпрацювати легендарний Джо Понті, а з 1946 року власник бренду Річард Джінорі почав працювати з дизайнером Джованні Гаріболді, який довгий час виконував функції креативного директора і завдяки його творчості з'явилося безліч колекцій вишуканих ваз і світильників, виставлених зараз на Міланській триєнале і універсальній виставці в Парижі. З 2013 року Ginori стала частиною концерну Gucci, при цьому художня стилістика створюваних предметів декору залишилася колишньою, з малюнками в стилі епохи Відродження.
З сучасного італійського виробництва можна виділити бренд Cevik Group, що базується в Меледо ді Сарего в 1971 році Мауріціо Скаджярі.
Ваза Cevik Group, Collection Ambienti
Вази Cevik настільки прекрасні і розкішні, що складно описати їх блиск і зовнішній вигляд, адже при їх виготовленні використовуються кристали Сваровскі, дорогоцінні камені, золоте покриття 24 карата і високої якості кришталь, отриманий завдяки зареєстрованій технології "Nuovaterra" ® ™, секрет якої відомий тільки Cevik Group.

Вази Cevik з Diamond Collection

Ваза Cevik, Harmony Collection
Уродженець Флоренції Andrea Branzi створив елегантні столики зі скляною стільницею на березових опорах, а також кілька різновидів скляних ваз. Всі його роботи наповнені легкістю, подібної лебединому перу і прозорістю подібні краплі чистої води, особливо серія ваз Ipomea. У 1991 році, крім скляних предметів декору, були представлені їм витончені алюмінієві вази колекції Amnesie, які завоювали любов шанувальників за свій еклектичний зовнішній вигляд і унікальне поєднання з будь-яким стилем інтер'єру. Більшу частину колекції, в тому числі вазу А56, можна побачити в галереї Luisa delle Piane.

Вази Андреа Бранці.
Згадуючи про італійських майстрів, які винаходять дивовижної краси вази, не можна не сказати про фабрику Nello Gigli в Венеції. Їх роботи з муранського скла в венеціанському стилі виглядають одночасно і античними та сучасними, що ще раз підтверджує те, що справжнє мистецтво поза часом.

Вази Nello Gigli

Поділитися: