Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

7 вишуканих предметів інтер єру які стануть вдалою інвестицією

14.07.2018

Найкращою інвестицією стануть предмети інтер'єру з мармуру, які часто потім передаються у спадок, ковані вироби, такі як ліжка і дзеркала, а також вишукані світильники, посуд і аксесуари для декору. 7 найкрасивіших і вишуканих предметів інтер'єру, які стануть хорошою інвестицією на майбутнє.
1. Келихи Harcourt від Baccarat, дизайн Філіпа Старка
Кришталеві твори мануфактура Baccarat випускає вже більше 250 років з 1841 року прикрашаючи ними найпомпезніші французькі палаци і італійські палаццо римського папи. Варто зауважити, що першою покупкою бренду Baccarat став набір фужерів для короля Людовика XVIII, а в подальшому вони виробляли канделябри для російського царя Миколи II і монакського принца Реньє. Келихи Harcourt від Baccarat - це аксесуар статусу і витонченого королівського смаку.
2. Люстра Marie Coquine від Філіпа Старка для Baccarat.
Продовжуючи історію легендарного французького бренду Baccarat в авторстві маестро дизайну Філіпа Старка в 2011 році на Міланському виставці була представлена ​​незвичайна люстра. Неординарна люстра у вигляді парасольки. Вона виконана з дорогих матеріалів: ручка зі слонової кістки і масиву каштана, а 12 ламп прикрашені кришталевими підвісками.
3. Малахітовий стіл від Baldi.
Італійська компанія "Baldi", заснована в 1867 році, випустила для справжніх цінителів розкоші оригінальні малахітові столики з позолоченими ніжками, які зможуть прикрасити будь-який інтер'єр, надаючи йому нотки імператорського величі і пафосу.
4. Люстра Atomos Pendant від Baroncelli
Кришталева люстра Atomos Pendant від дизайн-студії Барончелли (Baroncelli) - це вершина італійського майстерності: латунне підставу тримає кришталеву гроно з лампами. Першу люстру представили в 2016 році на виставці, а вартість цього твору мистецтва - 11200 у.о.
5. Комод Peacock від Jetclass.
Античного стилю дивовижний комод із зображенням царських павичів віднесе вас в епоху початку ренесансу. Грація цих прекрасних птахів пробуджувала політ фантазій у різних дизайнерів, тепер можна споглядати цю цар-птицю на комодах Jetclass.
6. Журнальний столик Waves від Boca do Lobo.
Класична модель столика Waves поза часом. Розроблена португальським майстрами-ювелірами Boca do Lobo з позолотою, вона надає елегантність і витончений стиль будь-якого інтер'єру.
7. Дзеркала Venice Mirror від Boca do Lobo.
Колекція дзеркал венеціанському стилі від португальського бренду Boca do Lobo, витончені лінії і орнамент яких створює художню і богемне атмосферу.

Поділитися: