Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Як обрати аромати для дому

16.09.2018

Аромати важливі для створення затишку в домі поряд з кольором інтер'єру і зручними меблями. Правильно підібраний аромат може створити потрібний настрій і навіть надавати лікувальний ефект, якщо мова йде про ефірні олії. Сьогодні у продажу є багатий вибір домашньої парфумерії для будинку. Як же правильно вибирати парфумерію і аромат для дому?
Найпростіший спосіб - це орієнтуватися на запах, перенюхати аромати, представлені в магазинах, і вибрати той, який більше сподобається, або можна заглибитися у вивчення ароматерапії і підібрати ефірні масла для поліпшення здоров'я.


Якщо ви все ж вирішили просто наповнити свій будинок ароматом, зверніть увагу на ароматичні свічки, очеретяні дифузори, спреї, ароматизовану воду для прасок та есенції.
У продажу представлено безліч спеціалізованих брендів, а також home-версії брендових духів.
Один з популярних підходів до вибору аромату для будинку - це так званий сезонний підхід.
Влітку більшість людей вибирають легкі аромати, які будуть викликати асоціації легкості і прохолоди, якої так не вистачає в жарку погоду. Для цього ідеально підійдуть цитрусові аромати, морські запахи, а також запах лавандового поля або свіжоскошеної трави.
Восени, коли на вулиці вже прохолодно і волого, більш актуальними стануть аромати, які зроблять атмосферу в домі затишною і теплою. Ідеально підійдуть деревні і кондитерські аромати такі як: кава, шоколад, ваніль, кориця, опалого листя і т.д.

Також можна підібрати аромат під свято. На Різдво будуть доречними аромати хвої, яблучного пирога з корицею, меду. Такі аромати зможуть перетворити будь-який будинок і створити святкову атмосферу.
Навесні будуть актуальні всілякі квіткові аромати, які допоможуть швидше зануритися в весняний атмосферу природи.
Якщо ви хочете не тільки наповнити свій будинок приємним ароматом, але і отримати терапевтичний ефект, то вам потрібно використовувати ароматичні масла.
Лікувальні властивості масел відомі людям з давніх-давен і донині ароматерапія залишається актуальною. Випаровуючись, масло продовжує існувати у вигляді ефіру і його молекули через шкіру і слизові оболонки проникають безпосередньо в кров, надаючи лікувальний ефект.
Щоб вибрати якісне ефірне масло, потрібно дотримуватися кількох простих правил. В першу чергу звертайте увагу на ціну, якісні ефірні масла не можуть коштувати дешево, це пов'язано з дорогою технологією виробництва. По-друге, уважно вивчайте етикетку масла, на оригінальних маслах повинен бути напис «100% натуральне ефірне масло».
Але навіть висока ціна не завжди буде запорукою вдалої покупки, тому краще віддавайте перевагу брендам, які вже завоювали хорошу репутацію на ринку ефірних масел, наприклад, таким як: Karel Hadek і Atok.

Поділитися: