Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 18:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Гіпсокартонні конструкції в інтер'єрі, як заміна меблів

24.05.2018

Гіпсокартонні конструкції прекрасно можуть замінити меблі, в цьому є свої переваги і нюанси, про які ми хочемо розповісти в сьогоднішній статті.
Гипсокартоновиє ніші і меблі зараз є витком етапу розвитку сучасного дизайну інтер'єрів. З їх допомогою можна створити як скандинавський стиль інтер'єру в дусі мінімалізму, так і стилі: модерн, контемпорарі, етнічні стилі - марокканський і єгипетський. З гіпсократона можна створити шафи, стелажі, барні стійки, комоди, а також арки і перегородки для зонування простору, оригінальні ніші в стіні, у підвіконь, під сходами і т.д. При цьому при створенні таких меблів можна легко домогтися потрібних розмірів і форм, що, в свою чергу, складно отримати при замовленні корпусних меблів.
Переваги меблів з гіпсокартону.
1. Гіпсокартон - це з'єднання картону і гіпсу вважається гіпоалергенним і екологічно чистим матеріалом. Такі меблі забезпечує проходження повітря, як гарячого так і холодного, що важливо при циркуляції і кондиціонування повітря в приміщенні. Вона не виділяє токсичні випари, як можуть випаровувати лаки і клей в меблів, що також забезпечує безпеку для життя домовласників.
2. Один з головних козирів гіпсокартонних конструкцій - можна приховати будь-які недоліки, нерівності та грубі поверхні стін після закінчення будівництва. У такі конструкції також прийнято ховати проводку і інсталяції.
3. Легкість установки - зробити конструкції з гіпсокартону можна і самому, що значно економить витрати під час ремонту. Замінена гіпсокартоном меблі акумулює кошти на що-небудь інше, наприклад, на побутову техніку. 4. Незважаючи на свій малий і легкий вага, гіпсокартон є міцним матеріалом. Крім звичайного гіпсокартонного з'єднання також виділяють влагоустойчивое і вогнетривкі сполуки гіпсокартону, що важливо в заміських будинках і котеджах.
5. Завдяки гнучкості і універсальності такої конструкції можна створити будь-які форми і добитися рівного фарбування в будь-якому кольорі. Це ефектно реалізується при геометричних
6. Під час установки і монтажу конструкцій з гіпсокартону менше виділяється будівельного сміття і пилу.
7. Гіпсокартонна меблі - знахідка для дитячої кімнати, адже володіючи своїми екологічними і високопрочностнимі властивостями, можна змайструвати для дитини різної форми і розмірів цікаві предмети меблів.

Поділитися: