Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Як створити весняну атмосферу за допомогою декору

17.06.2018

Квіткові мотиви, ботанічні принти і ароматні букети квітів створять весняний настрій навіть в саму похмуру погоду. Це елементи декору, які можуть спочатку продумуватися для інтер'єру при його проектуванні як певний стиль, наприклад, деякі стилі не зможуть обійтися без квітів: шебби шик без ніжних англійських троянд, прованс без лаванди і м'яти, а шинуазрі без папоротей, пальм, папуг і райських птахів. Але також можна таким весняним декором прикрасити будь-який стиль. Створюючи цю весняну атмосферу, можна не обмежувати себе у виборі форм, текстур і матеріалів, при цьому важливо тільки те, щоб всі ваші композиції виглядали органічно і поєднувалися з вихідним інтер'єром.
Кухня як квітучий сад
Подібно веранді з видом на запашний сад можна оформити інтер'єр кухні в весняному стилі. Тут можна втілити всі ідеї і фантазії: замінити нудну однотонну скатертину на більш яскраву і мереживну, розставити горщики з квітами, прозорі глечики з водою і рослинами. Наприклад, створити своїми руками ікебани або декоративні композиції з квітами у вигляді ліхтариків або у вигляді пташиних кліток, заповнених квітучої флорою.

Потім можна красиво прикрасити ними кімнату, розвісивши на ланцюжках, стрічках і інші пристосування виходячи з ваших побажань.
Сервіровка столу весняними букетами, дощечка з порційними зеленими газонами, принт легких серветок і оригінальні тарілки доповнять цей весняний антураж.

І не забувайте про макетах і фігурках пташок і метеликів, які надають легкість і безпосередність декору!
спальня
Для того, щоб декорувати спальню в свіжих весняних нотах, можна вибрати текстиль з квітковими забарвленнями для штор, подушок, покривал. Бахрома, легка напівпрозора текстура і драпірування тканин допоможуть простір створити більш романтичним і легким.
вітальня
Атмосфера вітальні завжди буде комфортною і домашньої, коли правильно підібрані натуральні тканини і візерунки портьєр і оббивки меблів. Маленький рада - квітковий декор найкраще виглядає на білому тлі або основі будь-яких блідих і пастельних тонів. Вазочки і кошики з квітковими колажами на журнальних столиках у вітальні створять весняний настрій.

Поділитися:
Товари з вітрини