Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Як створити лаунж зону

01.10.2018

Оазис спокою і безтурботності в вигляді лаунж - зони необхідна кожному будинку. Першими цю необхідність відчули жителі великих мегаполісів Нью-Йорка, Лондона, Токіо і Парижа. З'явилася актуальність в оформленні в будинку затишної кімнати з підвищеним комфортом, де приглушене світло, плавні лінії м'яких меблів, запозичені у самої природи, і спокійна нейтральна колірна гамма порушують безперервний міської ритм. Першими атрибутами lounge стали інтерпретації стихій вогню і води - камін і басейн. Стихія води також втілюється в зоні відпочинку в водоспадах, фонтанах і акваріумах. Оформлення естетичної лаунж зони Didymos від бренду Driade.

Стільці, крісла, дивани, ліжка, столи, шафи, аксесуари Indoor і Outdoor для затишного лаунж інтер'єру, які відображають сучасність, розробляли в різний час найвідоміші дизайнери в світі: Філіп Старк, Олександр Мендіні, Патрісія Уркиола, Родольфо Дордонь, Маттео Тун, Карло Коломбо, Рон Арад, Борек Сіпеко і інші. Зараз можна вибрати будь-який дизайн меблів на будь-який смак.

Основні складові лаунж-зони:

• М'який диван з подушками, переважно безкаркасний або диван-трансформер, а також зручні крісла. Крісло-шезлонг LC4 по дизайну Ле Корбюзьє (Le Corbusier).

• Кавовий столик, що стояв поряд з диваном, на який буде можливість поставити коктейль або кави, а також книги.

• Світильники, що дають розсіяне світло малої інтенсивності, а також свічки, канделябри.

• Текстиль грає важливу роль в створенні лаунж-зони. Особливо дозволяє абстрагуватися від зовнішнього світу м'які і ковзаючі тканини на зразок атласу, шовку або оксамиту, які додають психологічне сприйняття умиротворення.

• Натуральні матеріали - бамбук, дерево, дорогоцінні й напівкоштовні камені.

• Предмети декору: статуетки, картини, квіти.

Варто також додати, що величезну роль грає колірна гамма пастельних кавових, м'ятних, світло-коричневих, блакитних і персикових тонов.Обзор моделей диванів, пропонованих італійськими виробниками: М'який диван Maralunga від фабрики Cassina. Диван Corte Nova від фабрики Rubelli Casa з вбудованим столиком.

Італійський дизайнер Родольфо Дордонь створив кілька моделей диванів для різних фабрик, які постійно демонструються як приклад дизайну лаунж. Для фабрики Driade від Родольфо Дордонь м'який куточок Roda. Диван Collar від Rodolfo Dordoni для бренду Minotti. Дизайнер Chad Oppenheim спроектував в стилі лаунж повністю все шале La Muna на гірськолижному курорті Аспен в штаті Колорадо. У його розумінні лаунж - це великі панорамні вікна, що відкривають пейзажі, камін, натуральні матеріали і декор пастельних тонів.

Поділитися:
Товари з вітрини