Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Яскраві твори з кераміки на лондонській виставці

04.07.2018

Виставка Ceramic Art London - важлива подія для дизайнерів і художників по кераміці з усього світу. Під егідою The Craft Potters Association of Great Britain - Асоціації ремісників Великобританії - виставка організовується постійно в Лондоні в коледжі Saint Martins King's Cross в кінці березня. У сьогоднішній статті ми розповімо про найяскравіших творах з кераміки, представлених на Лондонській ярмарку Ceramic Art London за останні роки, і про видатних майстрів в цій галузі.
Nichola Theakston зарекомендував себе як один з скульпторів Великобританії, що розкриває бюсти диких тварин, які перебувають під загрозою зникнення. Його звірі моментально захоплюють увагу своїм поглядом, тому що майстер зробив акцент формою і кольором на їх почуттях і переживаннях.
Anelise Bredow - бразильський художник і майстер гончарного справи, яка створює глиняний посуд на гончарному колесі з веселими різнокольоровими малюнками.
Clare Crouchman захоплювалася творами з кераміки з 1992 року після подорожей по Японії. «Це споглядальний процес, - каже Клер. - Керамічна глина має унікальні властивості, які мені подобаються. У неї є кілька текстур: від грубого, важкого до гладкого, блискучого глазурованого фарфору, який створює тактильні, контрастні поверхні. » Клер нагороджена премією Кембриджської галереєю сучасного мистецтва на бієнале у 2016 році.
Matt Davis створює з кераміки класичні форми витончених ваз. Постмодерна естетика Метта Девіса - це результат новітніх технологій: спочатку горщик виливається в 3D-друку, а потім покривається зверху порцеляною.
Charlotte Pack - активний борець за збереження природи. Родом зі Східного Сассекса, Шарлотта надихається африканськими пейзажами і створює дивовижні колекційні твори з кераміки. Її кролики, галапагосские рожеві ігуани і японські мавпи зроблені вручну з унікальною точністю в деталях. Влітку 2013 року Шарлотта отримала диплом з відзнакою в галузі кераміки в коледжі Saint Martins і всі свої майбутні роботи присвячує охороні дикої природи.
Matt Horne - майстер великих розмірів ваз з високоякісного фарфору з кристалічною глазур'ю.
Британець Peter Beard отримав ступінь в галузі промислового дизайну і дизайну меблів Коледжу Мистецтв у Лондоні і зараз в Шотландії відкрив свою студію, де створює твори інтер'єру з бронзи, кераміки та каменю. Нагороджений безліччю десятків міжнародних премій і є лауреатом INAX Design, INAX Corporation, Японія.
James Hake створює керамічний посуд, прикрашену східними глазур'ю.
Jongjin Park виробляє арт-об'єкти, про які неможливо здогадатися, що вони з кераміки. За своєю формою вони нагадують паперові або дерев'яні предмети, при цьому вони досить міцні.

Поділитися: