Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 18:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Відомі на весь світ будинки в США зі своєю захоплюючою історією

19.04.2018

Продовжуємо нашу статтю про декілька будинках в Америці, у кожного з яких своя захоплююча історія. Початок на цій сторінці: 7 АМЕРИКАНСЬКИХ БУДИНКІВ, ВІДОМИХ СВОЄЇ ЦІКАВОЮ ІСТОРІЄЮ
4. Будинок Елвіса Преслі, Південна Каліфорнія.
Резиденція короля рок-н-ролу Елвіса і Прісцилли Преслі в Палм-Спрінгс, в яку вони переїхали під час медового місяця в 1967 році, має дуже особливу і ексклюзивну домашню атмосферу. Її спроектував архітектор Вільям Крізел на замовлення Alexander Construction Company в стилі, який модний журнал Look Magazine назвав випереджаючому час або будинком майбутнього. Триповерхова будівля середини століття в даний час являє собою музей Елвіса, відкритий для туристів, і оцінюється майже в 5 млн доларів. Його часто знімають в кіно, в тому числі були зняті сцени з «Елвіс і я» і документальний фільм «Елвіс» з Присциллой Преслі в головній ролі.
5. Будинок творця фінансової піраміди Бернарда Медоффа, Нью-Йорк.
Розташований на березі Лонг-Айленді біля Нью-Йорка, розкішний особняк площею більше 280 кв.м. на ділянці в 40,46 соток в даний час виставлено на продаж за 21 млн доларів. Цей будинок належав творцеві фінансової піраміди Бернарду Мейдоффу, нині засудженому і відбуває своє покарання за обман 24 000 вкладників.
У 2009 році у держави за досить низькою ціною, компенсуючи вклади ошуканих інвесторів, цей будинок викупив американський магнат у сфері нерухомості Стівен Рот, так будинок і зараз знаходиться в його власності.
6. Будинок Леонардо ді Капріо в Малібу
Будинок Леонардо ді Капріо має свою цікаву передісторію. Актор купив його відразу ж після закінчення зйомок в легендарному фільмі "Титанік" і тільки зараз, після отримання Оскара, він вирішив продати його за 11 млн доларів. Двоповерховий пляжний будинок житловою площею 164 кв.м. знаходиться у самого Тихого океану на закритій території, званої "пляж мільярдерів". Мінімалістичний інтер'єр вміщує в себе найнеобхідніші предмети меблів, щоб приїхати на відпочинок до океану, а також терасу з джакузі з прекрасним видом на пляж.
7. Вілла наркоторговця Тоні Монтана
У 1983 році весь світ дізнався про криміналітет Тоні Монтана з фільму Брайана де Пальма "Обличчя зі шрамом", в якому наркоторговця зіграв Аль Пачино. За сюжетом фільму вілла злочинця знаходилася в Майамі, але насправді його маєтком є ​​старовинна вілла 1904 року El Fureidis, яка розташовується в місті Монтесіто, що біля Лос-Анджелеса. Зараз вілла El Fureidis продається за зниженою ціною, з 35 млн доларів власники знизили до 17,8 млн доларів. El Fureidis вражає своєю розкішшю та елегантністю, 930 кв.м. житлової площі оформлені в дорогому декорі средізменоморского стилю.

Поділитися: