Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Італійські класичні меблі від Chelini

01.06.2018

Якщо ви любите атмосферу старої класичної Італії, то варто звернути увагу на колекції італійського бренду Chelini. Династія Chelini - це покоління колекціонерів класичного і сучасного мистецтва. Компанію заснували в 1892 році у Флоренції, зараз головний офіс знаходиться в Scandicci. Chelini є міжнародно-визнаною структурою Made in Italy.
Фабрика починала з того, що виготовляла рідкісні предмети для будинку ручної роботи в маленькій майстерні Флоренції. Коли майстри зайнялися деревообробкою, фабрика Chelini почала випускати люксові буазері і спеціалізуватися на виробництві меблів, приділяючи пильну увагу високоякісним оббивним тканинам. Зараз фабрика працює тільки з люксовими брендами оббивних тканин - Dedar, Loro, Piana Interiors, Etro.
На сьогоднішній день Chelini спільно з фабрикою Illulian випускають також і дизайнерські килими з красивим орнаментом і дзеркала, а також розкішні люстри.
На фото представлена ​​спальня від фабрики Chelini з дзеркалом в різьбленій рамі, виробленим в стилі бароко XVII століття.
Васко Буссетті, директор Chelini, вважає, що важливо передбачати тенденції майбутнього, щоб диктувати свої правила на цьому ринку.

Chelini випереджає конкурентів і займає лідируючу позицію по виробництву такої дорогих меблів і предметів аксесуарів, тому що Chelini змішує різні класичні стилі. Меблів в стилі ренесансу і ампіру надається модний дизайн, щоб інтер'єр будь-якого будинку міг виглядати актуальним і сучасним. При цьому візитною карткою бренду є філігранна ручна робота.

Також компанія фокусується на різноманітності форм і натуральних матеріалів, віддаючи перевагу не масового виробництва, а співпраці з невеликими вузькоспеціалізованими ремісниками, щоб в результаті виробляти рідкісну і вишукані меблі, яку годі й шукати в будь-якому іншому будинку. Цим і пояснюється перебування Chelini в сегменті люкс.
Обідній стіл з горіха з ручним різьбленням.
Як описує свій стиль сам Васко Буссетті: «Ми використовуємо інші стилі, але для того, щоб створити свій власний, самобутній стиль меблів, який можна назвати більше як« фьюжн », це досить модне новий напрямок».
Гарнітур від Chelini вартістю від 9500 євро, виготовлений за технологією штучного старіння. У комплект гарнітура входить: письмовий стіл, стільці, настільна лампа і статуетка. Стіл лакований і з благородним ефектом патини, а стільці оббиті натуральною шкірою.

Поділитися: