Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 18:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Поради з дизайну від американського дизайнера Барбари Беррі

08.10.2018

Американський дизайнер і художниця Барбара Беррі - справжня легенда дизайну. Створені нею інтер'єри елегантні і чуттєві, при цьому в них присутня витончений голлівудський лиск, який може створити тільки житель Західного узбережжя Каліфорнії.

Барбара вміє дотримуватися балансу між класикою і авангардом, віддаючи перевагу все ж плавним лініях. Її улюблена геометрична фігура - це овал, він присутній в колекціях меблів і декору, розроблених Барбарою. Палітра її інтер'єрів складається з природних відтінків сірого і срібного, легких блакитних і пастельно-рожевих тонів, відтінки мигдалю, слонової кістки і морської хвилі. Беррі славиться тим, що володіє мистецтвом розміщувати таким чином джерела освітлення, щоб простір було не тільки досить рівномірно освітлене світлом, а й естетично розподілені тіні.

Довірити свої інтер'єри дизайнерському баченню Барбари Беррі погодилися актори Джулія Робертс, Том Круз, Уїтні Х'юстон і інші голлівудські знаменитості. Вона також виступала дизайнером інтер'єрів лондонських готелів Savoy і Berkeley та офісу Avon в Нью-Йорку.

Закінчивши в Сан-Франциска Академію мистецтв, Барбара відкрила власний виноробний магазин, дизайн для якого розробила та оформила сама і після цього виявила пристрасть до дизайну.

Дизайн Barbara Berry, Santa Monica

Барбара Беррі розробляє дизайн килимів для Kravet Carpets, крісла для Henredon, келихи для Baccarat, фурнітуру для меблів, аксесуари для ванної Ann Sacks Tile & Stone і форми сантехніки,

а також виробляє текстиль під своїм брендом.

Крісла Obi Lounge Chair, дизайн Б. Беррі для бренду Baker.

Кілька порад щодо оформлення інтер'єру від американського дизайнера Барбари Беррі:

  1. Гармонія. У дизайні інтер'єру повинні бути гармонія і порядок. Щоб життєве середовище була комфортною, а не маскарадною, потрібно дотримуватися рівновагу в палітрі поєднуваних кольорів.

2. Текстиль. Не слід перевантажувати простір орнаментами і малюнками в декорі, якщо ви хочете отримати гармонійний дизайн. «Благородство проявляється в почутті міри. В оббивці меблів я рекомендую використовувати однотонні тканини приглушених неяскравих тонів. »- стверджує Барбара Беррі.

3. Антикваріат. «Я люблю антикварні речі, але вважаю, що їх варто комбінувати в інтер'єрі з сучасними меблями класичних форм. Інакше ваш будинок буде нагадувати музей. »

Поділитися:
Товари з вітрини