Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Іспанський інтер'єр на прикладі квартири в Барселоні

24.02.2018

Заглянемо в гості до барселонської квартири?
Іспанія - країна контрастів, її населяють життєлюбні твочі люди, темперамент яких проявляється в розмаїтті стилів оформлення будинків. Більшість вважають, що в Іспанії переважають інтер'єри з каталонською мозаїкою і яскраві інтер'єри червоного кольору, асоціюючи їх з коридою, яка, як ми знаємо, родом з Іспанії. Але насправді в Іспанії так само багато непомітних інтер'єрів в середземноморському стилі, в модному стилі лофт або ультрасучасному high-tech. Іспанія багата історичними визначними місцями, багато з яких відносяться до культурної спадщини Юнеско, такі, як, Саграда Ла Фамілія, середньовічні королівські замки, творчість арт-нуво в Фігерасі Сальвадора Далі і, природно, будівництво Антоніо Гауді.

Палац каталонської музики.

У той же час в західній і північній частині Іспанії є ультрасучасні будівлі, наприклад, Музей Гуггенхайма, спроектований Френком Гері в космічній архітектурі в місті Більбао.

Іншими словами, архітектура і інтер'єрні стилі в Іспанії різнобічні, цікаві і непередбачувані, вони одночасно крокують в ногу з часом і також зберігають свої культурні традиції.

Сьогодні ми заглянемо в одну з квартир Барселони, щоб зрозуміти, якому стилю інтер'єру іспанці віддають перевагу.

Стиль інтер'єру невеликої квартири 46 квадратних метрів більше можна описати як індастріал. Тут якимось фантастичним чином змогли поєднуватися - сірий холодний бетон і дерево теплого світлого тону.

Дерево в будь-якому інтер'єрі створює затишок і домашню обстановку, можливо тому тут контраст бетону і дерева пом'якшується за рахунок світлого інтер'єру. А в якості спецій до готового блюда доповнює антураж велика кількість зелених рослин.

Кухня виконана в сучасному мінімалістичному стилі, яскраві картини розтавляют акценти на різних стінах, дизайнерські світильники і добре підібраний декор врівноважують стилістику, що є прикладом того, що індастріал не завжди створено для офісів і ресторанів, а може бути цілком затишним домашнім стилем.

В цілому, квартира в Барселоні - це вдалий приклад, як можна стильно оформити невеликого розміру квартиру, правильно зонувати простір, зберегти сучасність і не забути про присутність живої природи - кімнатні квіти.

Поділитися:
Товари з вітрини