Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Цікаві ідеї святкового декору на 8 Березня

23.02.2018

Наближається святковий день матерів, коханих жінок і всіх прекрасних дам - 8 Березня, що святкується в усьому світі ще як День Весни.

Ми зібрали найкрасивіші фото кількох ідей як прикрасити будинок до цього світлого ніжному свята!

Якщо ви хочете привітати близьку людину, то перш за все сам факт вашої уваги і турботи буде безцінним. У той же час ми всі любимо привітання і подарунки, а також несподівані сюрпризи. Дуже приємним сюрпризом стане прикраса будинку в честь свята для коханої людини.
Квіти. Букети весняних ніжних конвалій, підсніжників, нарцисів, тюльпанів або всіма улюблених граціозних бутонів троянд не залишать нікого байдужим.

А ми вам пропонуємо переглянути варіанти, як саме можна оформити в інтер'єрі гарні букети квітів!

 

Живими квітами, оформленими в деревянних горщиках, чашечках або делікатно зібрані в букет, можна підвісити на стіну або на світильниках.
Ними можна прикрасити святковий стіл або декорувати ними будь-які предмети інтер'єру - меблі, дзеркала, стелажі.


Повітряні кульки. Кулі завжди надають святкового вигляду будь-якому інтер'єру, незалежно від суті свята, вони приносять радісний настрій і дитячу безтурботність.
Декоративні запалені свічки завжди створять особливу атмосферу в домі і затишок.

Подушки в тематичній колірній гамі і весняної формі - метеликів, сердечок і т.д.

Будь-які види прикрас, які використовуються в декорі стін - гірлянди, зірочки, намистинки, банти, текстиль з орнаментами, сердечки, ангелки, метелики, пташки - це чисто жіноча тематика, тому зачепить будь-яке жіноче серце. Також можна замовити дизайнерам або змайструвати самому оригінальне ошатне панно на стіну з ім'ям близької людини або побажаннями.

Ошатна фалеристика святкового столу, щоб приготована вечеря запам'яталая на довгі роки. Можна прикрасити кришталеві келихи і пляшки шампанського, можна зав'язати святкову в романтичному стилі фурнітуру навколо стільців і столу.

І, звичайно ж, будь-який стіл буде недостатньо святковим без вишуканої вази, наповненої дарами природи.

Завершіть декорування будинку ввімкненням святкового освітлення і зустрічайте з щирими почуттями радості та щастя!

 

Поділитися: