Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 20:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Інтер'єр як у Джесіки Альби на Беверлі-Хіллз

12.06.2018

Голлівудська зірка екшенів «Фантастична четвірка», «Діти шпигунів 4D» і «Місто гріхів» Джессіка Альба любить жити в красивих і розкішних маєтках на Беверлі-Хіллз. Інтер'єри її трьох будинків в Лос-Анджелесі розкажуть, як живе американська селебріті.

Не так давно стало відомо, що кіноактриса Джесіка Альба купила велику садибу в неокласичному стилі, яка раніше належала кінопродюсеру «Чорного лебедя» Майку Медавой, за 10 млн. доларів.

Це її третя садиба в Лос-Анджелесі, в якій Джессіка періодично проживає зі своєю сім'єю, чоловіком і трьома дітьми. Двоповерховий будинок відразу закохує в себе з першого погляду, він стоїть на пагорбі і оточений садом, у дворі також є тенісний корт, басейн і будинок для прислуги.

 

У будинку налічують вісім розкішних ванних кімнат і сім спалень, фото однієї з яких люб'язно надано ріелторською компанією.

При вході в одну з декількох віталень зустрічає масивна вінтажна люстра з класичними білими сходами на верхній поверх, інша вітальня оформлена як простора і світла бібліотека, третя - доповнена каміном і швидким доступом в квітучий сад.

Інтер'єр четвертої вітальні сам по собі унікальний своїм оформленням в синьому кольорі, а також м'якими шкіряними диванами кольору венге. При цьому штори відсутні, вікна доповнені барвистими жовтими віконницями, що створює казковий стиль цієї кімнати.

Інша садиба Джесіки і її сім'ї - яскравий представник голлівудської еклектики.

Цей будинок знаходиться також в Беверлі-Хіллз, більше того, він став першою покупкою Джесіки Альби на отримані перші гонорари з прокату фільмів, а зараз служить гостьовим будинком. Інтер'єр відрізняється етнічними мотивами і геометричними візерунками строкатих барвистих тонів тканин, різновидом декору в морській тематиці і присутністю натуральних каменів - самоцвітів.

Секрет успіху і неординарності цього інтер'єру в тому, що запрошений дизайнер Мет Сандерс зумів об'єднати різної стилістики візерунки і соковитість кольору. Також поєднання яскравих тонів з білим кольором створило елегантну естетику простору без відчуття несмаку. В еклектичній обстановці неможливо обійтися без предметів декору від талановитої Келлі Уестлер. Красиві шкатулки з камінням, настільні лампи і унікальні кавові столики прикрасили цей сонячний просторий будинок.

Це пояснює, чому Джессіка дуже любить цей маєток і не розлучається з ним, а, навпаки, постійно реновірує і оновлює інтер'єр.

Третій будинок Альби розташований також на пагорбі, з вікон спалень якого відкриваються мальовничі пейзажі. Декор підібраний уважно і грамотно, в ньому простежуються мотиви модерну і сучасного мистецтва.

 

Поділитися:
Товари з вітрини