Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Ідеальні умови роботи завдяки дизайну в київському офісі Grammarly

10.06.2019

Дизайн київського офісу міжнародної компанії Grammarly задає новий тренд на сучасний вигляд робочого простору з акцентом на лояльність до співробітників, що спочатку почали практикувати такі гіганти як Facebook і Google.

Grammarly - це компанія-асистент по цифровому письму, що має додаткові офіси в Сан-Франциско і Нью-Йорку, працює цілодобово кожен день тижня, вимагаючи різноманітні приміщення для різних потреб.

 

Коли команда Grammarly в Києві виросла, стало очевидно, що їм потрібен великий офіс, щоб вмістити кожного співробітника. Дизайн розробило київське архітектурне бюро Balbek, яке вже залучалося для дизайну готелів у Львові, але особлива їх заслуга - побудова і дизайн готелю BURSA в стилі Баухаус.

У новому офісі Grammarly в дизайні були використані екологічно чисті матеріали, яскрава кольорова гамма і домашня атмосфера для енергійного і комфортного робочого часу для всіх.

Крім того, вони працювали три місця для NAPPING. Вони додали текстуру і затишне відчуття за рахунок оформлення матеріалами з натурального дуба, щоб нагадувати службовцям про постійний баланс роботи і повсякденного життя.

Підвісний міст м'яко вигинається над офісом, розбиваючи його на віньєтки зон відпочинку.
У Grammarly був складний список вимог до створення такого простору, яке включало б у себе: конференц-залу на 150 місць, кілька невеликих переговорних кімнат і кабінетів, повністю обладнаних AV-технологією, зону прийому гостей, звукоізольовану кімнату відпочинку, кафетерій, зони відпочинку, а також максимальні умови зручності і кімнати відпочинку.

В офісі зараз дійсно обладнана 21 зона відпочинку, де співробітники можуть розслабитися, пограти на музичних інструментах, подивитися відео або навіть поспати в кімнаті для сну.

Є навіть місце для багаття для неформальних зустрічей і розвитку комунікацій між співробітниками в офісі. Рослини не просто присутні всюди, вони навіть вбудовані в великі робочі столи.

Існують різноманітні дослідження, в яких йдеться про те, що продуктивність праці зростає, якщо людям дозволяють трохи подрімати протягом дня.

Всякий раз, коли хтось перебуває в одній з кабінок відпочинку, датчик посилає сигнал zzz на стіні, щоб спалахнував, повідомляючи усім, що він зайнятий.

Таким чином, команда Grammarly створює і підтримує тренд на ідеальні умови роботи для офісного персоналу.

Поділитися:
Товари з вітрини