Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Franke історія розвитку та новинки 2018 року

28.05.2018

Franke - це лідер побутової техніки та кухонного приладдя, представлений в 40 країнах на всіх континентах. Компанія створена в 1911 році в місті Роршах, Швейцарія і ось вже більше 100 років пропонує широкий асортимент посудомийних машин, холодильників, витяжок і духових шаф, контролюючи якість і розширюючи свою лінійку продукції. Почавши з виробництва виробів з металу, засновник Німецько Франке перейшов спочатку на сегмент труб і сантехніки, щоб охопити промисловий сектор, а пізніше - з 1931 року випущена була перша мийка з нержавіючої сталі для кухні.
Відправною точкою для лідируючої позиції на ринку стало співробітництво з ресторанами швидкого харчування МакДональдс. Тепер їх кухні оснащені високим швейцарським якістю побутової техніки.
На міланській виставці EuroCucina 2018 корпорація Franke представила нові лінійки своїх продуктів. Серію Smаrt доповнили витяжкою Smart Dесо в стилі ретро. Гірчичний, блідо-рожевий і салатовий кольори моделей цих витяжок вдало прикрасять в кухні, оформлених в стилях прованс, комнтемпорарі або модерн. Нову серію Maris варильні поверхні зі скляними панелями укомплектували змішувачами Maris Free by Dror, які своєю гофрованої формою і ювелірної роботою ще раз підтверджують зайняття Franke позицій преміум сегменту. В цілому, моделі варильних панелей Franke виробляються зі склокерамічною, металевої та скляної робочою поверхнею, а кількість конфорок варіюється стандартно від однієї до п'яти.
Новинку преміальної лінійки індукційних варильних панелей Mythos 2gether з вбудованою витяжкою представили також зі скляною панеллю, а універсальний дизайн "два в одному» мийки Box Center - тепер з відділенням для ножів і кухонних аксесуарів.
Унікальна технологія DCT відрізняє духові шафи Franke від інших виробників. Ця інноваційна технологія дозволяє максимально охопити зону нагрівання і спекти в більш короткий термін блюдо за рахунок того, що використовується трехкольцевие нагрівальні елементи замість стандартного одногокольцевого. Рашіряет можливості і вбудований в духову шафу програматор.
Варто зауважити і стильний сучасний дизайн техніки Franke, який може бути представлений в кольорі сріблястою стали, металік, бежевому або білому варіанті. У будь-якому випадку, дизайн усіх випущених Franke товарів відображає інновації і рух в одному темпі «в одну ногу» зі світовим прогресом.

Поділитися: