Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Французький шарм від дизайнера Жерара Февра

16.07.2018

Дизайнер Жерар Февр представив свою нову роботу - оформлений інтер'єр в історичній будівлі в районі Єлисейських полів Парижа. Елегантний і респектабельний дизайн площею 272 кв.м. наповнений сучасним французьким шармом, при цьому дизайнер зберіг і історичний дух будівлі. Він реновірован підлоги, ліпнину на стелі і фасад будівлі, зберігаючи віконні прорізи в первозданному вигляді. Оформлений в сіро-блакитних тонах інтер'єр, частково відповідає стилю раннього ренесансу, виглядає розкішно і естетично за рахунок використання мармуру в обробці стін і камінів. Металевого відтінку фарба і тематика пливуть хмар підсилює богемність дизайну. Легкість і в той же час динаміку інтер'єру надають і підвісні світильники Melt by Tom Dixon, які відображаються у великій кількості дзеркал. Саме їх образ автор вловив в моделі дивана Don Ignacio by Hamilton Conte, який згодом використав для інтер'єру вітальні.
Яскравим акцентом вітальні є дорогий килим Helix від іменитого Gianfranco Fеrré, вироблений з вовни і шовку ручною роботою. Його абстрактне зображення гармонізують лаконічні кавові столики Hauméa від бренду Gallotti & Radice, які придумав міланський дизайнер Массімо Кастанья (Massimo Castagna).
У лаунж-зоні Жерар Февр продовжив «небесну» тематику, доповнивши її незвичайним стельовим світильником Envol Écume, на створення якого дизайнера Крістін Рувье надихнула Місяць. Особлива чарівність атмосфері цій кімнаті додає мармуровий камін і старовинний паркет, передають справжній дух часу. Камін прикрашає вінтажний свічник з галереї Cabanon Design і ваза Perseide mi amor від Enricagiovine. Над каміном розташоване дзеркало в мінімалістському стилі.
Кухня об'єднана з вітальнею, лаунж-зоною з вбиральні і їдальнею в одному функціональному стилі. Родзинкою інтер'єру також є і їдальня. Обідній стіл Arc, виконаний зі скла по дизайну Foster & Partners ексклюзивно для бренду Molteni, оточують стільці Jackie від Gallotti & Radice, з тканинної оббивкою Silkyway Bermude від Dédar.
Пол ванної кімнати декорований натуральним каменем Palatino, стіни - мозаїкою бренду Bisazza. Витриманий в такій же стилістиці і спокійній колірній гамі й інтер'єр спальні. Стіни декоровані нішами зі шпалерами від Hermes, а вантажні світильники Esperia 1960 роки від Cabanon Design Galerie надають простору легку й мирне життя, істинно французьку безпосередність.

 

Поділитися:
Товари з вітрини