Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 18:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Дизайнерський прийом - скло в інтер'єрі

06.08.2018

Сучасні інтер'єри багаті різноманітністю фактур, кольорової гами та візерунків матеріалів. Сьогодні, в епоху високих технологій 21 століття, складно здивувати новизною та унікальністю методів оформлення інтер'єрів, оскільки більшість великих ідей і методів дизайну прийшли до нас з далеких античних часів і були реалізовані в своїх кращих інтерпретаціях вже в епоху Ренесансу, а класичні стилі завжди будуть залишатися в тренді. При цьому дизайнери продовжують відтворювати якісь приголомшливі ідеї.
Дизайнерський прийом для поліпшення сприйняття простору і поліпшення комфорту, життєво необхідного кожному, - це велика кількість скла в інтер'єрі, як прозорого, так і декоративного.
Деякі експерти дизайну знаходять це популярним трендом 21 століття, а інші оформляють інтер'єри з безліччю скляних меблів і аксесуарів за наступними вагомих причин.
По-перше, скло прозоре і нейтральне, не ускладнює сприйняття інтер'єру в цілому, а навпаки додає легкості, а скляні предмети елегантні і естетично привабливі.
По-друге, скло здатне максимально пропускати денне світло, тим самим візуально розширюючи простір.
По-третє, завдяки універсальності скла можна виробляти будь-які меблі, яка набуває потрібні форми в залежності від заданого стилю інтер'єру, прекрасно відповідаючи класичним стилям інтер'єру, хайтек, модерн, скандинавський і іншим.
По-четверте, варто зауважити про унікальність виробленого нині скла. Сучасні технології дають утолщенное і якісне скло, що робить цей матеріал довговічним і практичним.
Поєднання скляних меблів з нікелевими, платиновими, латунними і іншими металевими деталями освіжає дизайн, розставляючи акценти на деталях, а комбінація з мармуром, оніксом і іншим натуральним каменем створює розкішну і елегантну атмосферу. Богемна вишукана обстановка посилиться за рахунок використання світлих і пастельних тонів в інтер'єрі.
Елегантне прозоре скло в інтер'єрі буде доречним на кухні в кухонних меблів, комп'ютерних та журнальних столиках, а також в сходах, що відображають підлогах і стелях.

Застосування декоративного скла в інтер'єрі можна зустріти в кухонному фартусі, прозорих дверях у ванну кімнату, в 3D настінних панелях, в які поділяють і поділяють на зони простір перегородках і т.д.

Поділитися: