Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Дизайнер американських селебріті - Нейт Беркус

06.07.2019

Нейт Беркус - молодий дизайнер, про який ще нещодавно було нічого невідомо, але зараз його роботи обговорюються по всій Америці. І допомогла йому стати популярним і успішним відома телеведуча Опра Уїнфрі.
Квартира в Чикаго (Gold Coast)

Напрямок, в якому працює Беркус, складно віднести до якогось певного стилю інтер'єру. Він любить поєднувати елементи еклектики, лофту, класики і фьюжн. В одному з його дизайнів можна побачити винтажні дивани, килими з анімалістичними або етномотивами, а також сучасні елементи декору.
«Акцент на деталі» - правило, якого дотримується дизайнер в своїх роботах. Сам він пояснює це правило так: «Експериментуйте з аксесуарами. Іноді, найменша деталь матиме величезний вплив». В цілому, в цьому немає новаторської ідеї, всі дизайнери дотримуються цієї догми, але дизайни Нейта Беркуса виходять по-своєму привабливими і оригінальними.

Їдальня в пентхаусі на Манхеттені

Екстравагантний стиль склався не відразу, хоча Нейт Беркус народився в родині дизайнера і декоратора приміщень Ненсі Голден.

Інтер'єр залу ресторана «Wolfgang Puck’s Spago»

Інтер'єр кухні (будинок в Нью-Йорку)

У Беркуса немає профільної освіти. Після закінчення коледжу, де вивчав французьку мову, Нейт влаштувався стажистом в аукціонний будинок Leslie Hindman Auctioneers. Потім проходив практику у французького дизайнера Домініки Ауріетіс. Отримані знання стали гарною підмогою в його кар'єрі дизайнера.

В 24 роки ним була заснована студія Nate Berkus Associates. Першими його клієнтами були ресторани «Wolfgang Puck's Spago», готелі мережі «W», універмаг «Barney's New York». Через 6 років Нейт досяг популярності завдяки тому, що його запросили облаштувати студію «Опра Уїнфрі шоу». Відома телеведуча була задоволена результатом. Тому вона неодноразово запрошувала його в студію, як дизайнера-експерта.

Дім Ріккі Мартіна в Беверлі-Хіллс

Нейт Беркус, крім Опри Уїнфрі, оформив дизайн будинку для Ріккі Мартіна в Беверлі-Хіллс і колишньому президенту США Бараку Обамі.
Дизайн своєї квартири Нейт створював сам. Тут у нього не було обмежень в польоті фантазії, а предмети меблів і декору він привіз з різних країн.


Попередня квартира Нейта Беркуса в Грінвіч-Віллідж, Нью-Йорк

Зараз Нейт відомий не тільки як дизайнер, але і ведучий популярного шоу, актор серіалів, продюсер фільмів, автор книг-бестселерів про дизайн.

Поділитися:
Товари з вітрини