Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Дизайн маєтку Белладжіо від Келлі Уестлер

18.04.2018

Світ, здавалося, чекав дизайнера Келлі Уестлер. Гламур старого Голлівуду, сміливий підхід до творчості і змішане використання всіх неймовірно красивих і рідкісних дизайнерських предметів декору, здавалося б зникли з закінченням золотою епохою Лос-Анджелеса. Хтось повинен був відродити те, що було самим магнітним часом минулого століття, і хтось повинен був нагадати світові про чарівному зачарування елегантності і голлівудського блиску. Келлі Уестлер створила це, її дизайни можна назвати голлівудської еклектикою, вони дорогі і екстравагантні, але обожаеми усім світом.
«Мені цікаво створити щось нове, це в моїй природі, - пояснює Уестлер. - Моя пристрасть до дизайну підживлюється любов'ю до історії та мистецтва, і я думаю, що музеї і бібліотеки - найкращі місця для натхнення. »
Ще один розкішний інтер'єр від іменитої Келлі Уестлер (Kelly Wearstler) в маєтку Bellagio в Каліфорнії. Зовні оформлене будівля в григоріанському стилі, побудоване в 1939 році і колись належало Річарда Гіра, зараз вражає своїм внутрішнім оздобленням. Зараз тут панує гламурний шик від Келлі Уестлер площею 1200 м². До процесу оформлення вона привернула архітектора Брайана Тіченора з бюро Tichenor & Thorp Architects, якого Келлі вважає великим фахівцем з історичним будівлям.

Поділитися: