Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Дизайн малометражної квартири у Сан-Пауло

27.04.2018

Бразилія - одна з густонаселених країн світу, по щільності населення на західній півкулі поступається місцем лише Сполученим Штатам Америки. Незважаючи на наявність хмарочосів, в провідних бразильських містах Ріо-де-Жанейро і Сан-Пауло, все ж велика частина жителів проживає в фавелах, тобто трущобах, далеких від стандартів і норм життя. Тому дуже часто можна зустріти малометражні квартири, при цьому дизайн інтер'єру буде оформлений іменитими дизайнерами далеко не в кожній.
Малогабаритними або "малометражками" називаються квартири площею до 35 квадратних метрів. Також таким маленьким квартирам-студіям дано новомодну назву "смарт-квартира" або "мініквартира".

Студія Estúdio Ela Arquitetura's в особі дизайнерів Джуліана Маталон (Juliana Matalon) і Керол Дантас (Carol Dantas) вдало оформили малогабаритну квартиру-студію в Сан-Пауло, в районі Санта-Чечилії. Інтер'єр для молодої пари виконаний в світлих пастельних тонах з акцентом на гармонії і поєднанні зі світлими меблями скляних компонентів інтер'єру.

Скло дозволяє природному світлу заповнити простір, щоб воно було легким і повітряним. А нейтральну колірну палітру в усіх окремих областях вони використовували, щоб надати квартирі відчуття згуртованості і м'якості.

При вході в квартиру, відразу потрапляєте на кухню, кухонний гарнітур відгороджений коридором від обіднього столу.

Далі проходите в мініатюрну, але затишну вітальню, відокремлену склом від спальні. На балконі вдало розмістили зону для відпочинку, вміло зонуючи її від вітальні гардинами.

Незважаючи на обмеження по площі - всього 35 кв.м., вийшjd абсолютно функціональний, добре освітлений простір з оснащенням всього того, що необхідно для життя.

Поділитися: