Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 20:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Дизайн квартири для чоловіка холостяка

01.03.2018

У своїх статтях ми розкрили особливості різних стилів дизайну інтер'єрів, історію розвитку історичних стилів, наприклад, як ренесанс перейшов в бароко або як сформувався ампір, розглянули як краще облаштувати дитячу кімнату або зонувати маленьку кімнату - студію.
Сьогодні хочемо запропонувати кілька ідей, як стильно і затишно оформити невелику квартиру для молодого чоловіка холостяка.
Будь-прогресивний чоловік любить стильний дизайн квартири, багато хто воліє також щоб дизайн був сучасним, багатофункціональним і зручним. Ми також припускаємо, що для молодого чоловіка важливо мати такий інтер'єр своїх апартаментів, щоб була можливість зустрічати друзів і приємно проводити з ними час в комфортній обстановці.
Тому виділимо 2 важливих аспекти холостяцьким квартири. По-перше, тут важливу роль відіграє сучасний стиль інтер'єру, найчастіше чоловіча половина вибирає стилі для своїх квартир - індастріал, лофт, мінімалізм, хай-тек або вкрай рідко - ампір. По-друге створити стильність простору допоможе колірна гамма, буде вдалий союз чорного білого або пастельно-бежевих ненав'язливих тонів, монохромність, поєднання сірого бетону і коричневого дерева і т.д.
На прикладі однієї з квартир на Манхеттені в США молодого хлопця розглянемо які деталі і декор підкреслили мужність власника, його брутальний характер, почуття стилю, а також створили не тільки імідж, а й затишок простору.
У цій квартирі дизайн, оформлений дизайнером з Нью-Йорка Марою Сільбер, складається з 2 основних кольорів урбаністичного спрямування - сірого та білого, що підтверджує сучасність і мінімалізм, а також рішучий і сталевий образ чоловіка. Квартира незахламлена, все впорядковано, без помпезності і аляпісто. У той же час деталі - металеві елементи фурнітури меблів і грубої обробки натуральне дерево кухонного столу, відсутність штор, що могло б додати сентиментальності, книжкова шафа з великою кількістю літератури по бізнесу, класична гільйотина для обрізання сигар відповідають чисто чоловічому духу інтер'єру.
В цілому, що ж допоможе чоловічим апартаментів створити невимушену атмосферу для прийому гостей? Перш за все простора вітальня з наявністю кутового можливо модульного, дивана нових дизайнерських колекцій в стилі мінімалізм або лофт, камін, також наявність винного шафи і домашнього кінотеатру або просто плазмової панелі доповнить важливі складові комфортного чоловічого інтер'єру.

Поділитися:
Товари з вітрини