Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 20:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Дизайн дуплексу в стилі еклектика в Штутгарті

10.04.2018

Еклектикою називають такий інтер'єр, що вдало поєднує в собі різні стилі дизайну. Незвичайне оформлення інтер'єру в еклектиці в Штутгарті представила студія Ippolito Fleitz Group, це команда архітектора і виконавчого директора Петера Іпполіто, Гюнтера Флейтц і дизайнера Штефана Габеля. Вони назвали цей проект Мезонеті P155, і продемонстрували поєднання кількох стилів: арт-нуво, скандинавського і поп-арт.
Ippolito Fleitz - це велика дизайн-студія, яка працює в Німеччині. У портфоліо студії - дизайни офісів різних підприємств в Штутгарті, Мюнхені, Берліні та Баден-Баден, а також бутиків. Досить яскравий і оригінальний їх проект магазину в Тітізее-Нойштадт.
Мезонеті P155 - це двоповерховий дуплекс площею 290 кв.м, який був перетворений в яскравий простір, наповнений пам'ятними речами і надихаючими арт-предметами, які господарі квартири зібрали в своїх численних подорожах.
Характерною особливістю будівлі є її розташування окремих кімнат, що знаходяться відразу біля центрального коридору. Цей дизайн був ретельно змінений, з огляду на статус будівлі, щоб створити просторий відкритий зал з перспективами.
Ippolito Fleitz Group створили барвистий в блідо-сірих тонах коридор, який схожий на арт-галерею тим, що наповнений туристичними сувенірами. Дивовижними елементами інтер'єру дуплексу виступають меблі з плавними обрисами: вигнутий диван від de Sede і дерев'яна лава з Індії, а також рідко зустрічається у продажу текстиль: з барвистим геометричним забарвленням килим, темно-зелені шовкові шпалери і етнічна узбецька тканина, індійські шовкові вишивки, лаоські текстильні твори і привезений муляж з Африки голови носорога, - все це підкреслює неординарність і еклектичність інтер'єру.
Стельовий розпис в техніці пуантилізму художницею Алікс валін привносить додаткову динаміку в простір.

У центрі кімнати стоїть великий стіл з рожевого дерева, верхня частина якого лакована чорним лаком, а навколо столу зібрані різної форми стільці. Ця блискуча поверхня, що відбиває відображає і фортепіано. Дубовий сервант, з частково лакованим чорним фронтом нагадує фрагментоване дзеркало.

З холу зі сходами, що нагадує квіткову з екзотичними рослинами оранжерею, другі двері ведуть в спальню, яка також є і бібліотекою.

Книжкова шафа від підлоги до стелі покриває поздовжню стіну.

Дзеркальна стіна, що веде до роздягальні, підкреслює враження глибини простору. Темного кольору натуральне дерево, з якого зроблені книжкова шафу і буфет, в поєднанні з елегантним кольором стін надають кімнаті особливе затишне відчуття. Шовковий берберський килимок біля шкіряного ліжка надають спокійне, елегантне враження про простір.
Праворуч від передпокою розташована простора ванна кімната.

Дизайн лососевого кольору гармонійно поєднується з вапняком на підлозі. Кілька дзеркальних поверхонь розширюють простір і створюють оптичні мости в інші кімнати за допомогою відображень. Окремо стоїть умивальник, виконаний з палісандра з накладеним дзеркальним блоком, утворює центральну частину, навколо якої згруповані окремо стоять ванна і душова кабіна.

Ботанічний інтер'єр дуплексу доповнює простора мансарда з великою кількістю квітів і кінозал.

Поділитися: