Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 18:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Найдорожчі в світі квартири

21.03.2019

Найрозкішніші і найдорожчі апартаменти в усьому світі дивують одночасно своїм багатим інтер'єром і, в той же час, приємною і комфортною домашньою атмосферою, в якій створені всі зручності для життя.

Але щоб цю квартиру жадали купити найбагатші капіталісти цього світу, важливий в оцінці вартості й інший аспект - її привабливе і вигідне місце розташування. Які вони - ТОП-6 найдорожчих квартир цього світу?

6. Пентхаус в хмарочосі One57, Нью-Йорк, 1000 кв. м, 29 млн доларів

One57, відомий як Carnegie 57 (називають «Будівля мільярдера»), спроектований лауреатом Прітцкера французьким архітектором Крістіаном де Портзампарк, являє собою 75-поверховий (продається як 90-поверховий) суперзірковий хмарочос на Манхеттені в Нью-Йорку.

Крім шести спалень і панорамного виду на Центральний парк, чудовий дворівневий пентхаус з садом і басейном на 61-му поверсі спроектований відомою фірмою Jeffrey Beers International.

Завдяки естетиці, яка натхненно формувалась роками навчання Джеффрі Бірса в школі дизайну, інтер'єр резиденції складаэться з унікальних предметів люксових дизайнерських колекцій, наприклад, дивани від Minotti і Kagan, килимки від Doris Leslie Blau і Crosby Street Studios, а також нестандартні твори мистецтва.

5. Найдорожча нерухомість у всій Італії знаходиться в декількох хвилинах ходьби від центру Флоренції вартістю 48 мільйонів євро.

Це вілла в стилі рококо, в якої 3800 квадратних метрів житлової площі плюс 400 квадратних метрів тераси і 18 гектарів паркової зони. На шляху до каплиці, прибудованої до вілли, можна помилуватися фресками, які приписують школі Вазарі, кесон стелями і рідкісними картинами.

4. Апартаменти в хмарочосі One57, 100 млн доларів

Розташований на 89-му і 90-му поверхах вежі One57, про яку ми вже згадали, пентхаус площею 11 000 кв. футів, що має шість спалень, басейн, тренажерну залу, бібліотеку і критий кінотеатр, була продана за рекордну суму 100 млн доларів прем'єр-міністру Катару шейху Хамад бен Джассим бін Джабер Аль Тані.

 

Будівля має багатмй поперечний переріз, і може похвалитися такими мешканцями, як Дензел Вашингтон і Стінг.

3. Рубльовка, Росія, 109 мільйонів доларів

 Триповерхова резиденція, яка має схожість з сучасним французьким замком, має 2300 квадратних метрів житлової площі.

Побудована в справжньому королівському антуражі, з кімнатами, оформленими в різних стилях: ренесанс, бароко, східний і англійський. У кімнатах багато золота, натурального каменю і цінних порід дерева.

В деяких кімнатах підлоги виконані з натурального мармуру, а більярдна і бібліотека - з масиву дуба і червоного дерева.

Золотий палац вартістю 70 мільйонів фунтів стерлінгів - це навіть не найдорожчий маєток на ринку в цьому регіоні, стверджує Ілля Менжутов, директор компанії по елітної нерухомості Metrium Grupp.

2. Пентхаус «Оne hyde park» в центрі Лондона, 216 млн доларів.

One Hyde Park - проект британської девелоперської компанії Candy & Candy, спочатку вважався найдорожчим хмарочосом з елітною нерухомістю в світі. По сусідству з Кайлі Міноуг, прем'єр-міністром Катару, Рінатом Ахметовим, який купив за $ 216 мільйонів пентхаус в цьому житловому комплексі, також розташовані салон McLaren і бутик Rolex. Апартаменти обладнані кімнатами-сейфами з куленепробивним вікнами і таємними евакуаційними виходами, а система безпеки контролюється британськими спецслужбами, ліфти зі сканерами сітківки очей ведуть в дегустаційний винний зал, гольф-симулятори, басейни. Така можливість для справжніх поціновувачів смаку до життя і безпеки вартістю квадратного метра від $ 10 000.

1.Пентхаус La Belle Epoque в Sky Penthouse Монако, 1600 кв.м., 387 млн ​​доларів.

 

Найдорожча нерухомість в місті мільярдерів Монако. Це хмарочос Sky Penthouse, побудований нещодавно з видом на Лігурійське узбережжя, в якому велика частина апартаментів вже розпродана.

Поділитися:
Схожі статті