Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 18:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

7 футуристичних будівель зі скла

27.05.2018

1. THE GLASS HOUSE, БЮРО SANTAMBROGIO MILANO (ІТАЛІЯ)
Італійське бюро Sаntаmbrоgio Milаno спроектували повністю прозорий будинок зі скла. Така концепція була реалізована для того, щоб пейзаж злився з інтер'єром. Стіни, сходи і всі меблі будівлі Glass Housе виконані з високоміцного скла з синім відливом.
2. КОСМІЧНА АРХІТЕКТУРА ОФІСНОГО ЦЕНТРУ OPUS ВІД Захи Хадід в Дубаї (ОАЕ)
Фахівці Zaha Hadid Architects розробили 21-поверхову будівлю офісного центру Opus в своєму фірмовому, випереджаючому час, космічному стилі.Унікальна схема дизайну для Opus Office Tower - це, по суті, куб з великою порожнечею в центрі, що розділяє будівлю на дві структури. Вони пов'язані ілюзорно прихованою базою, яка змушує будівлю виглядати так, ніби воно плаває над землею.
3. БУТІК PORTS 1961'S, СТУДІЯ UUFIE (КИТАЙ)
Архітектори Eiri Ota і Irene Gardpoit з канадського бюро UUfie втілили образ айсберга флагманського бутика Ports 1961's в Шанхаї.Для цього вони взяли два типи склоблоків: в формі кубиків і кутові. Тепер фасад виглядає тривимірним. Вранці він відображає схід сонця, а ввечері - світиться зсередини завдяки вбудованим світлодіодам і великим рекламним екраном.

4. ОФІС КОМПАНІЇ GORES GROUP в Беверлі-Хіллз, СТУДІЯ BELZBERG ARCHITECTS (США)
Студія Belzberg Architects розробила унікальний метод скління, і побудувала футуристичний фасад Gores Group в Беверлі-Хіллз з містких скляних панелей нетривіальною форми.
5. NEO SOLAR POWER CORPORATION, СТУДІЯ J.J. PAN & PARTNERS (ТАЙВАНЬ)
Яскравою архітектурною пам'яткою парку Сіньчу (Hsinchu Science Park) на Тайвані став будинок для корпорації Neo Solar Power дизайн-студією J. J. Pan & Partners. Вид незвичайного фасаду, що світиться, нагадує форму гармошки, і служить меседжем про важливість екології. Архітектори проекту підкреслюють, що крім оригінального і привабливого вигляду, такий скляний фасад буде вільно пропускати сонячні промені, що створить природне освітлення і заощадить електроенергію.

6. БУДІВЛЯ ТОРГОВОГО ЦЕНТРУ STARHILL GALLERY В Куала-Лумпур ВІД SPARCH DESIGN STUDIO (МАЛАЙЗІЯ)

7. БАНК CREDIT MUTUEL в Нанті, БЮРО AIA ASSOCIES (ФРАНЦІЯ)
Архітектори з бюро AIA Associes оформили фасади будівлі банку Crédit Mutuel зі скла.

Зовнішнім шаром виступають скляні сонцезахисні ламелі з шовкографічним візерунком, які також виконують і декоративну роль.

Поділитися: