Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 18:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

7 американських будинків відомих своєю цікавою історією

17.04.2018

У цій нашій статті розповімо про декілька будинків в Америці, у кожного з яких своя захоплююча історія.

1. Будинок Кармел-Хайлендс в Каліфорнії.

Цей розкішний маєток на березі Тихого океану став відомий після зйомок фільму "Основний інстинкт", де головна героїня Шерон Стоун проводила зустрічі з персонажем Майкла Дугласа. Після фільму інтригуючі інтер'єри будинку часто потрапляли на обкладинку американського журналу про дизайн Architectural Digest, тому будинок добре запам'ятався всьому світу, а це в свою чергу високо збільшило його вартість.

Зараз Carmel Highlands площею 12 000 квадратних футів виставлений на продаж за 17 млн доларів. У ньому налічується 16 кімнат, 5 спалень, 9 ванних кімнат, дворівнева бібліотека, басейн і 12 камінів - повний комплект для гармонійного красивого життя на каліфорнійському узбережжі.
2. Гігантських розмірів пентхаус 100 Barclay, Манхеттен, Нью-Йорк.

Пентхаус One Hundred Barclay пропонує ексклюзивну можливість володіти двома верхніми поверхами першого в світі хмарочоса Art Deco, однієї з найбільших приватних резиденцій в Нью-Йорку. Цей палац в небі, який поширюється на більш ніж 14 500 квадратних футів, ідеально підходить для вимогливого покупця, який хоче ідеальний розкішний інтер'єр. З арочних вікон відкривається вид на Гудзон і Всесвітній торговий центр.

Оформлений дизайн інтер'єру Бредом Фордом (Brad Ford) зробив пентхаус затребуваним і нечувано, навіть "непристойно" дорогим. Крім спортзалу, басейну, лаунж-бару, більярдної, сауни, картинної галереї, є також і винна кімната, що вміщає 630 пляшок.

Антикварні меблі з натурального дуба прикрашають вітальню, а ультрасучасна кухня, прикрашена мармуровими стільницями сорту Calacatta Gold, налічує величезну кількість кухонної техніки.

Будучи одним з найбільших пентхаусів в місті, цей гігантський простір оцінюється зараз в 59,000,000 доларів.
3. Будинок Сміта від архітектора Річарда Мейєра
Спроектований в стилі модернізму в 1967 році американським архітектором Річардом Мейером, який отримав Пріцкерівської премію за внесок в архітектуру.

Побудований в Коннектикуті серед скель і дерев на ділянці площею 60 гектарів з видом на Лонг Айленд, будинок став відомим тим, що належав засновнику і голові протестантської церкви Чаку Сміту. 

Будинок дуже просторий і світлий, високі стелі і широкі вікна дозволяють максимально пропускати сонячне світло і спостерігати захід сонця над океаном. Будинок Сміта налічує чотири спальні і три ванни, є свій пляж і зелена паркова зона, оцінюється в 14,5 млн доларів.

Продовження статті на сторінці "Відомі на весь світ будинки в США зі своєю захоплюючою історією".

Автор статті - головний редактор інтернет-видання про дизайн «4ROOM.UA» Альона Булат

Поділитися: