Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

4 футуристичних проекти майбутнього

30.04.2018

1. Гігантські хмарочоси в Дубаї.
Величезних розмірів футуристичний комплекс хмарочосів - це новий проект Symbiotic Towers від студії Amorphoustudio. Фантастичний комплекс складається з трьох веж змішаного використання, з'єднаних дворівневим подіумом з торговим центром. У ньому будуть розташовуватися приватні апартаменти, готель і торгові зали. Подіум буде являти собою квітучий оазис з водоймою і зеленим садом, який буде затребуваний в спекотне арабське денний час. У геометричних вежах - хмарочосах Symbiotic Towers будуть встановлені сонячні батареї для живлення облаштованій в баштах загальної системи вентиляції.

2. Місто майбутнього на воді.
Плаваючий місто на водній поверхні, в якому будинку - модульні піраміди, - такий проект майбутнього представив архітектор П'єрпаоло Лаццаріні зі своєю студією Lazzarini Design. Місто на воді Wayland може бути незалежним, самодостатньою територіальною одиницею, за рахунок створеної інфраструктури батарей, підживлює енергією сонця і від водяних турбін.
Кожна плаваюча піраміда як окрема приватна вілла, складається з скловолокна, вуглецю і стали. Такі ж багатоповерхові до 10 поверхів можуть бути магазини, готелі, розважальні центри, кінотеатри і т.д.
Дизайн проекту планують впровадити до 2022 року, вже до середини року, стверджує П'єрпаоло Лаццаріні, зможуть оселитися в плавучому готелі перші відвідувачі за ціною: € 1 000 за ніч.
3. Марсіанський місто в пустелі Дубая.
Космічний симулятор міста на Марсі побудують в пустелі Дубая, ОАЕ. Це футуристичний проект команди BIG, які вже зарекомендували себе як студія, яка втілює будь-які фантастичні ідеї, що здаються раніше всім неймовірними і нереальними.
Місто Mars Science City, що імітує умови життя на Марсі, займе територію близько 176 515 кв. м. У ньому будуть побудовані лабораторії для вирощування сільськогосподарських продуктів харчування, вироблення енергії і води, будуть проводитися випробування і дослідження питань безпеки людського життя, а також наскільки людині можливо вижити в природних умовах чужої планети.
4. Органічні хмарочоси в Китаї.
Французьке архітектурне бюро XTU Architects представило проект комплексу Frenchdreamtowers - органічної форми хмарочосів на березі озера в Ханчжоу, Китай. Це проект ноу-хау в архітектурі досить сучасного стилю Біотек - біофасад будівель буде складатися з живих водоростей, що сприятиме додатковому охолодженню корпусів хмарочосів.

Поділитися: