Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Заглянемо в гості до паризької квартири?

06.12.2017

Парижани створюють моду для всього світу, пропонуючи ненав'язливі еклетіческіе рішення в інтер'єрі з французьким шармом. Нам завжди цікаво погортати журнал, поцікавитися останніми гламурними новинками, представленими на подіумі високої моди. Так чи модно і вишукано насправді виглядають квартири парижан?


Найулюбленіша колірна гамма французів - це поєднання бежевих ніжних відтінків з візерунками Провансу. Стиль "Прованс" - provence втілений в ніжно-лілових і світло-зелених відтінках стін і оббивки м'яких меблів, скатертинах і шторах з засіяними на тканини квітами - трояндочками, лавандою, бузком і іншими на вигляд пахучими квітами з саду.

Один з популярних тонів також в цьому поєднанні - це небесно-блакитний, який завжди буде виграшно і атмосферно виглядати в будь-якої маленької паризькій квартирі, в одну з яких ми зараз заглянемо в гості.

Маленькі непросторние апартаменти досить часто зустрічаються в Парижі, тому парижани намагаються обіграти простір кольоровою гамою і невеликою кількістю витонченою немасивна неяскравих кольорів меблів.


При всій нарочито яскравою старомодності віталень і романтичності, ніжності спалень, паризька кухня швидше виконана в сучасному стилі з елементами хайтек.

Якщо квадратура житлової площі в Парижі дозволяє, то простори квартири зберігаються, витримуючи інтер'єр в мінімалістичному стилі. Тоді стіни залишають світлими або білими, стеля може прикрасити гіпсова або алебастрова ліпнина, а меблі різних стилів, швидше за корпусні, ніж м'яка, розставлена ​​хаотично по всій квартирі.

Якщо це квартира творчої людини, а французи дійсно відомі на весь світ своєю культурою, видатними артистами, художниками, дизайнерами та іншими творчими персонами, то така квартира буде всіяна міріадами великих розмірів картин, унікальних форм і стилів світильниками і екстраординарними елементами декору, такими як вазочки , подушечки, свічки і т.д., також можуть підніматися білі колони. І важлива особливість інтер'єру - присутність букетів живих квітів!

Але найвідоміше правило французького шику і запам'ятовується шарму - це вміння в інтер'єрі поєднувати старе і нове! Антикварні, навіть невідреставрованих потерта меблі на тлі ультрасучасних дизайнерських світильників або китайських елементів декору - здавалося б це набір непоєднуваних речей, але парижани вміють, скомпоновивая їх, викликати у всього світу захоплення!

Поділитися:
Товари з вітрини