Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Вікторіанський стиль від Вівіан Рейсс

09.09.2018

Як поєднати вікторіанський стиль і класичний бароко продемонструвала архітектор і декоратор з канадського Торонто. Свій будинок Вівіан Рейсс оформила в ексклюзивному стилі, підкресливши історичний шарм вікторіанської епохи і художню елегантність французького бароко. Довгі роки вона реставрувала старовинну віллу 1875 року побудови в університетському районі Annex і тепер 5000 кв.м. постали в своєму новому аристократичному образі, але при цьому зберігаючи дух епохи колонізації, старого Нового Світу. «Кожен аспект мого будинку натхненний моєї художньої особистістю і талантом. Люди кажуть, що це найкрасивіший будинок, в якому вони коли-небудь були. Реальний успіх в дизайні мого будинку - коли мої близькі стверджують, що цей будинок створює для них розслаблюючу атмосферу », - говорить Вівіан.
Максималізм - це антонім мінімалізму, сміливе прояв кольору, фактури і форми. Яскраві магічні кольору, сміливі малюнки і візерунки, рідкісних форм меблі і любов до старовиною епосі - все це у великій мірі можна споглядати в будинку Вівіан. Величні сходи є яскравим фокусом будинку при вході, який доповнюється елегантними вигнутими поручнями. У будинку є вітальня, їдальня, кухня, бібліотека, офіс, музична кімната, три спальні, чотири ванні кімнати і студія, де працює Вівіан. У вітальні є камін, прикрашений мідними кулями зі старої синагоги Торонто. До слова варто сказати, що в будинку налічується вісім каменів. Важливим аспектом декору є також і колекції кераміки, антикваріату і образотворчого мистецтва. Еклектичні фарби інтер'єру більшою мірою надає сама вікторіанська архітектура з гіпсової розписом на стелі, меблі, а також підлогу, встелений поєднанням мармуру з червоним деревом. Різноманітність унікального і етнічного текстилю, як і меблі, Вівіан збирала з усього світу, подорожуючи різними країнами.
Ліжко в вітальні привезена з Індонезії, дзеркальний сервант - з Раджастана, регіону Індії. У музичній кімнаті поруч з вітальні стоять фортепіано і барабани. Привабливий набір з срібного чаю привезені з Англії; парасольки - з острова Балі; статуї Будди на камінній полиці - з Бірми; роги з Тибету;

дзеркала з справжньою золотою плиткою - з Мексики і гігантські кисті на отоманці - з Китаю.
На верхньому поверсі цього будинку вона створила свою майстерню по живопису, яка є відкритим простором з великою кількістю природного світла.
Вікторіанський будинок Вівіан екстравагантний, барвистий і радісний, але в той же час він безтурботний і артистичний, як сам декоратор.

Поділитися:
Товари з вітрини