Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

В гостях у модельєра Крістіана Лубутена

18.06.2018

Від фешн-дизайнерів, що взувають світових селебріті, ми очікуємо таке ж шанування гламуру і дотримання строкатого шику. Але не у випадку з Крістіаном Лубутеном, взуття якого на високих прозорих підборах і з червоною підошвою вважаються еталоном жіночої моди. Інтер'єр його будинків мінімалістичний і навіть аскетичний подібно чернечій келії.
Французький дизайнер-модельєр вибрав для себе три унікальних будинки, про які ми розповімо, крім його апартаментів в Лісабоні і Лос-Анджелесі. Один будинок знаходиться біля самого підніжжя долини Царів і Корольов, храму Луксора в Єгипті, другий в Португалії в малонаселеному пункті Мелідесе, на узбережжі океану, а третій - в Парижі.
Досить скромна обитель з глини в Асуані, Єгипет, біля містичного Нілу абсолютно не вкладається в уявлення про розкішне життя. Марокканські килими, тканини з Камеруну і узбецькі мотиви в декорі - ось головні атрибути розкоші єгипетського будинку Лубутена. З даху будівлі, про яку модельєр відгукується як «моя печера», відкривається прекрасний вид на Луксор. Там же встановлено телескоп для спостереження за зірками.
Португальська хатина модельєра відображає простий місцевий колорит. За допомогою свого колишнього партнера, дизайнера Луї Бенеха, був створений ландшафтний дизайн будинку з колод, кактусів і виноградних лоз, які ведуть шлях до будинку від дороги. Доповнює екстер'єр невеликий басейн, викладений португальської плиткою традиційних візерунків.
У вітальні «бразильський журнальний столик 50-х років» поєднується з блакитним диваном Джозефа Франка, поруч з гобеленами Олександра Колдера. Крім того, зелені стільці 60-х років від Hermès знаходяться поруч з тигром, якого подарував товариш, і люстрами, купленими в Португалії.

Дизайн інтер'єру будинку Лубутена в Парижі повідомляє, що дизайнер - справжній шанувальник книг, головних уборів і етнічного декору східних країн, таких як Узбекистан, Туреччина та Марокко.

Ретро валізи надають простору необмеженість у часі. Кожна деталь декору також символізує про світогляд Лубутена, і перетинається з ідеологією рекламних компаній його продукції. Крістіан Лубутен любить вироби з натурального дерева. Це нагадує йому про батька, який за його словами, був майстром по дереву, тому в якості меблів Лубутен вибирає шафи, столи і стільці з міцних і якісних порід дерев.

Також Лубутен любить маски, в пошуку найоригінальніших він пристрасно полює по всьому світу.
Крістіан Лубутен запропонував світу альтернативу краси і стилю в сфері фешн, сам же він живе, як в одній зі своїх масок, в своєму створеному для себе Всесвіту. 

Поділитися:
Товари з вітрини