Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 20:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Тренд 2018 року - ботанічні принти і екзотичні візерунки

01.04.2018

Тренд на ботанічну тематику і імітацію природи в декорі все ще продовжує зберігати свої позиції в дизайні інтер'єрів.
Дизайнери, які співпрацюють з Christian Lacroix Maison, Gucci і іншими модними будинками і фешн-індустрії стверджують, що все більше виробників підтримують таку тенденцію на ринку предметів інтер'єру.

У 2018 році модний будинок Christian Lacroix Maison змінив свої ідеї французької революції, прованського села і тореадорів в принтах на яскраві насичені кольори природи. Під керівництвом креативного директора Саші Валкоф (Sasha Walckhoff) вони випустили модну колекцію принтів для інтер'єрів з назвою Histoires Naturelles, в якій рясніють екзотичні дерева і квіти, райські птахи і яскраві папуги, неймовірних розмірів гриби і комахи, представлені в кілька нереалистичному вигляді.

При цьому рослинні патерни розміщені геометричними фігурами або подовженими або формують об'єм, що грає велику роль для зорового сприйняття загального простору. Піддатися екзотичній фантазії і яскравим контрастам від модного будинку Christian Lacroix Maison можна за допомогою предметів декору: подушок, шпалер, килимів, гардин та інших приємних дрібниць, що створюють стиль інтер'єру.

Колекція шпалер з барвистими папугами Bird Simfonia від Christian Lacroix Maison

Колекція шпалер Coup de Vent від Christian Lacroix Maison.
Christian Lacroix Maison крім того, що залишається одним з найбільш ексцентричних творців модних тенденцій, також продовжує лідирувати серед постачальників багатої екстравагантності і гламурної розкоші в предметах декору.

Ідеї тропічних екзотичних пейзажів і птахів, представлених як композиції із ефектом 3D підхопили Hermès, Gucci зі своєю гротескною колекцією тканин, House of Hackney, дизайнер Джуліана МакДональд (Julien MacDonald) зі студією шпалер Graham & Brown, англійський бренд Pierre Frey і інші модні будинки. А творець найдорожчих шовкових шпалер De Gournay випустив мальовничі шпалери Eden design з пейзажами Версаля, що нагадують стилістику полотен Ван Гога.

Hermès представив свою колекцію Jardin d'Osier з великим принтом у вигляді індійських садів і фонтанів в стилі арт-деко.

Шпалери Jardin d'Osier від Hermès.

Французька фабрика Ananbô продовжує популяризувати національні французькі традиції і випустили панорамні шпалери в стилістиці французького живопису XVIII століття. Серії шпалер повторюють пейзажі Борнео, Балі, Малабар, Єгипту в барвистих ботанічних інтерпретаціях.

 

Поділитися: