Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Тенденції в дизайні гардеробних кімнат

27.03.2018

Під вбиральні кімнатою на увазі повноцінну кімнату з полками і стелажами з впорядковано розміщеними на них комплектами одягу, взуття та аксесуарів, в якій можна комфортно перебувати, переодягатися, приміряти щось і навіть гладити. При цьому така кімната повинна закриватися, щоб бути захищеною від попадання пилу, в ній також має бути присутнім досить хороше освітлення і, зрозуміло, великі дзеркала.
Найчастіше в вітчизняних інтер'єрах господарі переобладнують під гардеробні кімнати свої комори або самостійно створюють гардеробну, захищаючи якийсь один кут в спальні або вітальні. Також оформляють стелажі в якійсь частині кімнати і закривають їх шторкою, ширмою або скляною перегородкою, отримуючи тим самим шафа - гардеробну. У будь-якому випадку важливо заздалегідь оцінити наявний простір, продумати функціональний і комфортний внутрішній дизайн гардеробної і її оптимальне розташування.
Гардеробні бувають двох видів: відкритими, коли загальний простір не відділяється перегородками і залишається візуально відкритим, і закритими, коли можна усамітнитися в якийсь ніші або кутку, причинивши за собою двері. Самий популярними типами дизайну вбиральні є:

  • кутові,
  • лінійні,
  • паралельні,
  • П-подібні, досить популярні і респектабельні зараз, застосовні переважно до великих просторим інтер'єрах.

Що стає тенденцією останніх років в дизайнах гардеробних?

1. Прозорі стіни і скляні двері вбиральні, в якій це простір стає схожим на вітрину елітного бутика.
2. Гардеробна спочатку проектується прохідною кімнатою між ванною і спальнею або суміщеної з ванною кімнатою, в якій також укладається система "тепла підлога", що дуже зручність.
3. Інтер'єр вбиральні оформляється в певному, схожому зі спальнею, стилі, часто вибирають будуарні і вантажні, а також історичні стилі, що підкреслюють розкіш і респектабельність інтер'єру в цілому. Таку гардеробну наповнюють як предмети меблів, дизайнерські світильники, витончені дзеркала, а також можуть бути присутніми картини, антикваріат та інші предмети декору.
Гардеробна кімната Ralph Lauren.
4. Розсувні двері, які мають своєю компактністю і привабливим виглядом перевага перед дверима-купе або стандартними дверима.
В даному інтер'єрі дизайнер Олеся Федоренко оформила гардеробну в одному кольорі зі спальнею, ніжному пастельно-рожевому, зберігши при цьому цілісним інтер'єр.
Дизайн квартири з типовим лінійним оформленням вбиральні і розсувними дверима, які не тільки не приховують, а підкреслюють наявність гардеробної кімнати.
5. Гардеробні кімнати все частіше оснащуються додатковим кондиціонером або вентиляційним блоком для найкращого збереження колекцій речей.

Поділитися: