Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Поради щодо оформлення квартири для молодят

26.04.2018

Медовий місяць - прекрасний час для молодят. При вдало оформленому дизайні своєї квартири маленька площа навіть буде перевагою, це скорочує час на прибирання, і це допомагає молодим бути зосередженими один на одному на початку спільного життя.
Що можуть порадити дизайнери для оформлення квартири молодятам? Які дрібниці в інтер'єрі будуть корисними і доречними?
1. Ніяких високих і важких стелажів або перегородок, що зонують кімнату.
Досить часто практикується розподіл на вітальню, спальню і робочу зони за допомогою візуально-прозорих стелажів, стін або перегородок. Краще забезпечити єдиний простір, візуально збільшуючи площу квартири, це сприятиме миру і спокою в молодій сім'ї.
2. Наявність великого дзеркала в спальні.
Пікантною особливістю інтер'єру стане дзеркало будь-якого розміру і форми. Від розсувних дверей шафи-купе до шляхетних різьблених італійських дзеркал - можливості безмежні, як і користь в побудові відносин.

3. Зручні дивани без підлокітників.

Диван Koochy, дизайн Каріма Рашида для Zanotta

Диван Bocca - Studio 65 і Gufram, дизайн Франко Аудріто
4. Звукоізоляція кімнат.
Також корисною буде порада обкласти стіни мінеральною ватою або декорувати їх стіновими панелями для звукоізоляції кімнат.

У готелях часто практикується декорування узголів'я ліжок з м'яких панелей, зроблених в техніці каретної стяжки або капітонов.

Готель Lute Suites, Амстердам, дизайн Марселя Вандерса.
5. Колірна гамма інтер'єру - спокійні нейтральні або бежеві пастельні тони. Вони дозволять проводити багато часу в квартирі, зосередитися на своєму медовому місяці.

А надто яскраві і контрастні кольорові палітри можуть обтяжувати.
6. Освітлення - м'яке, ненав'язливе.

Найкращим чином будуть доречними світильники, що дають розсіяне освітлення по всій кімнаті або томно грають вогники настінних бра.

Поділитися:
Товари з вітрини