Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Розкіш і мінімалізм Іванки Трамп - її апартаменти в центрі Нью-Йорка

03.03.2018

Іванка Трамп - дочка відомого американського президента Дональда Трампа, вона керує сімейним бізнесом, корпорацією "Trump Organization", штаб-квартира якої знаходиться в Нью-Йорку. Тому, коли разом з чоловіком Іванка набувала нову нерухомість, пріоритетом було місцезнаходження та близькість до офісу. Так, десятикімнатна апартаменти на Манхеттені в Нью-Йорку, загальна вартість яких оцінюється приблизно в 4 млн доларів, стали новим домом для дочки одного з найвпливовіших президентів світу. Планувати і здійснювати переїзд 32 річної Іванці довелося зі своїм чоловіком Джаредом Кушнером, коли вона ще була вагітна майбутньої дочкою Арабеллою Роуз. Вона запросила декоратора Келлі Биха оформити інтер'єр для них і придумати щось особливе для кімнати майбутньої дочки. Спочатку в планах було виконати інтер'єр в абсолютно білому кольорі, щоб підкреслити простори квартири, елегантність і розкіш декору, але після вирішила дитячу оформити в яскравих різнокольорових тонах. Майбутня мати висловилася про те, що вона почала розуміти, що білий колір буде недостатнім компонентом для розвитку малятка, адже дітям важливо бачити відтінки різних фарб і сприймати різні кольори. Все ж дизайн дитячої був оформлений у світло-бежевих тонах і доповнений витонченої люстрою з муранського скла і красивим дзеркалом від дизайнера Марка банківських.

Потім вони з чоловіком шукали компроміс в дизайні всього інтер'єру пентхауса, адже Джаред подобається мінімалізм, а Іванка - розкішний стиль, гламур і неординарні предмети інтер'єру від іменитих дизайнерів. У підсумку ми можемо бачити, що апартаменти виконані в мінімалізмі, але з унікальним декором і дорогими світильниками. Більша частина меблів антикваріат або виготовлені на замовлення, тому її вартість складно оцінити, наприклад, вінтажну крісло на фото - це робота чеського дизайнера Індржіха Халабали, а один з диванів, зроблений на замовлення, оббитий оксамитом з колекції Possesion від Elitis. Яскравими фарбами грають інтер'єри за рахунок ексклюзивних килимів Ханса Буджарана.
В їдальні висить люстра від дизайнера Ліндсі Ейдельмана класу люкс, якій господиня дуже пишається і в такому ж стилі підібрані чорні свічники у вигляді змій від Джеффа Циммермана. Також крісло - шезлонг Lounge Chair, дизайн Чарльза і Рей Імс. У вітальні в центрі кімнати стоїть журнальний столик 1970-х років, дизайн Фернана дрес.
Також всі кімнати прикрашені картинами художників сучасного мистецтва, наприклад, полотнами Яна Йорса, а спальню доповнюють роботи фотографа Мераї Робінсон.
На сьогоднішній день у подружжя Трамп-Кушнер троє дітей, а ці апартаменти здаються в оренду через переїзду Іванки Трамп і її сім'ї в Вашингтон.

Поділитися:
Товари з вітрини