Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Реновація Palazzo Daniele в античному італійському стилі

03.08.2019

В італійському регіоні Апулія в селі Гальяно-дель-Капо, де зустрічаються Адріатичне і Іонічне моря, знаходиться місцева визначна пам'ятка Palazzo Daniele. Palazzo Daniele - це аристократичний палаццо, побудований в 1861 році, являє собою зараз готельний проект, створений Франческо Петруччі, останнім нащадком родини Даніеле.

Він заснував виставку сучасного мистецтва Capo D'Arte, яка розташувалася на все місто Гальяно-дель-Капо, від таунхаусів до каплиць, від покинутого потяга до площі. Виставка стала настільки успішною, що стала щорічним заходом, що об'єднує найвідоміших художників з усього світу, наприклад, в ній брали участь Ян фудом і Мікеланджело Пістолетто.

На час виставки Palazzo Daniele стає штаб-квартирою для заходу. Так як будівля була давньою, важкою і заповненою старовинних меблів, власник Франческо Петруччі вирішив реновірувати її, і перерозподілити простір за допомогою дуету архітекторів з Мілана Роберто Паломба і Людовика Серафіні. Вони перетворили Palazzo Daniele в арт-хаус, підкреслюючи історію, деталі інтер'єру і створили місце творчої енергії для відвідуючих його художників.

Настельна фреска датується початком 1900-х років.

Фрески початку 20-го сторіччя в Palazzo Daniele, Апулія, Італія

Роберто Паломба і Людовик Серафіні відновили історичні особливості, такі як декоративні фрески і мозаїчні підлоги, розширили простір для колекції сучасного мистецтва.

Етнічні середземноморські візерунки в декорі, які відносять нас до древньої історії Апулії і Візантії, стелі з фресками 19-го століття, білі мінімалістичні стіни кімнат подібно чернечим келіям, з навмисними тріщинами, надають антураж старовинної будівлі і атмосферність. У кожній кімнаті старовинні сімейні портрети чергуються з творами сучасного мистецтва.

Мозаїчна плитка для підлоги у ванній кімнаті з тропічним душем.


Одна з трьох просторих кімнат, також прикрашена оригінальною фрескою, оздоблена вінтажними книжковими полицями і кріслами, розробленими Людовикою і Роберто Паломба, а стіни оформлені оздобленням scialbatura.

Мінімалізм і неокласицизм палаццо, його витіюваті фрески на стінах і стелях, і хитромудра мозаїчна плитка для підлоги доповнюють один одного, результатом чого є дизайн, історія, автентичність і мистецтво.

Поділитися:
Товари з вітрини