Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Прогноз про майбутнє дизайну від Лі Еделькорт

01.09.2018

Продовжуємо вивчати модні тенденції і прогнози в світі дизайну і в нашій сьогоднішній статті - прогноз про майбутнє дизайну від Лі Еделькорт.
Лідевью Еделькорт (Lidewij Edelkoort) - модний трендсеттер, в минулому - директор Академії дизайну в Ейндховені.

Вона є важливою і впливовою фігурою, задаючи темп розвитку творчості у нових дизайнерів, критикуючи або просуваючи їх. Еделькорт, як Ванга в світі дизайну, пророкує майбутнє абсолютно для всього: для ринку текстилю, косметики, аксесуарів, меблів, колірному різноманітності і навіть авторинку і новітніми технологіями. «Більшою мірою я засновую свої прогнози на інтуїції. До трендсеттінгу я ставлюся, як до археології. У той момент, коли я вишукую якусь деталь, як окремий фрагмент інтер'єру, мені абсолютно випадково відкривається цілісна картина і ідеї, які згодом змінюють світ », - каже Еделькорт.
1. Тренд №1 від Лі Еделькорт - Не просто натуральні, а органічні матеріали.

«Зараз я зосереджена на текстилі, зокрема, на шерсті, коноплях і шовку, а також на предметах інтер'єру з соломи, смоли і дерева. Я вважаю, що в найближчому майбутньому потрібно зробити ставки на органічні матеріали: крейда, пісок, граніт, навіть вугілля.»

Стілець від дизайнера Карін Франкенштейн з органічних матеріалів, з коров'ячого посліду в прямому сенсі слова, який входив в колекцію меблів, привезеної і представленої Лі Еделькорт в Москві.
2. Особливий статус спальні.

Сучасний житель приділяє спальні велику частину часу і уваги, тому зараз спальня - центральне місце в будинку, перетворюючи інтер'єр цієї кімнати в подобу готельного номера. Виробники меблів і аксесуарів для інтер'єру враховують цей момент.
3. Тренд №3 - Імітація античності.

Все більше збільшується кількість поціновувачів античності, що заповнюють свої інтер'єри предметами з мармуру і натуральних каменів в класичній інтерпретації, а також предметів, що імітують античність в своєму справжньому вигляді.

Тому користується попитом декор у вигляді форми амфор, мармурові статуї давньогрецьких богинь.

Вази від дизайнера Ben Branagan. Більш заможні і усвідомлені покупці воліють необроблені і нерівні поверхні, далекі від досконалості.
4. 3D-принтери - це майбутнє дизайну.

Меблі з котчу і полістиролу з епоксидною смолою вже кілька років практикуються в дизайні.

«Гібриди, що створюють нову форму на основі новітніх технологій, можуть як повертати нас до історії, так і спрямовувати в далеке футуристичне майбутнє.» - говорить Лі Еделькорт.

Поділитися: