Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Предмети розкоші від фабрики Eichholtz

06.06.2018

Eichholtz виробляє унікальні моделі меблів, світильників і предметів декору в вузькому сегменті елітних меблів і аксесуарів. Бренд став синонімом витонченого стилю і уособленням розкішного життя на голландський манер, оскільки бренд Eichholtz був народжений в Нідерландах в 1992 році.

Засновник і президент Theo Eichholtz для створення унікальних колекцій надихався подорожами в Китай, Бірму та інші країни Південно-Східної Азії, привозячи звідти ескізи секретерів і весільних скринь і формуючи своє бачення, якою має бути меблі класу люкс.

Своєю успішною формулою засновник вважає вміле поєднання різних стилів, головне на його думку - це підкреслити екстравагантність форм і розкіш матеріалів.
Таким чином, ми бачимо зараз дивани, консолі, шафи, ліжка, пуфи і обідні столи суміщеного стилю етносу з класикою. Неповторний дизайн кавового столика SPECTRE GOLD захоплює нас в геометричне простір, таємницю лабіринту, при цьому зачаровуючи гламурним блиском золотих ніжок і гладдю мармурової стільниці.

Столики Diamond і Prudential випущені спеціально для любителів натурального каменю - мармуру, які вдало підійдуть до віталень в стилі арт-деко і в будь-які сучасні інтер'єри.
Ідеї ​​розкішного життя йдуть випускаються колекції світильників і дзеркал. Досить знаменитими стали моделі люстр: Chandelier Branquinho з натуральним каменем агатом,

Murano Chandelier - стильна люстра, яка складається з гами акрилових крапель з нікелевої обробкою, які дозволяють відбивати світло від внутрішніх фітингів.

Серед підвісних світильників захоплює своєю яскравістю і неповторністю світильник Falcon у вигляді пташиної клітки, матеріалом виступає латунь, стилізована під античне золото.

Ймовірно, серія цих світильників доповнює випущені крісла Bora Bora Gold у вигляді золотих клітин, представлених на виставці дизайну в Москві в 2015 році. А торшер MGM GRAND за аналогією з кіностудією Metro-Goldwyn-Mayer захопить вас в світ кінематографа, в якому світло торшера з дизайном прожектора буде висвітлювати вас як голлівудських зірок.

Зараз бренд Eichholtz представлений на різних континентах, а головний офіс площею більше 4000 м² знаходиться в Нордвейкерхауте, Нідерланди. Тут можна побачити все колекції фабрики і проконсультуватися з декораторами і 3D-дизайнерами, які можуть перетворити ваш проект дизайну інтер'єру в 3D-реальність, з попереднім переглядом бажаного результату.

Поділитися: