Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Переможці A'Design Award&Competition

28.04.2018

Всі дизайнери та архітектори знайомі з конкурсом A'Design Award & Competition, тому сьогодні ми хочемо познайомити і читачів нашого блогу з цим цікавою подією в світі дизайну і архітектури. A'Design Award & Competition - це відкритий міжнародний конкурс, в якому можуть брати участь дизайнери і ентузіасти з усього світу. Перемога в номінації забезпечує популярність і піар автору дизайн проекту по всьому світу. У конкурсній програмі представлено понад 100 номінацій, але сьогодні ми приділимо увагу тільки переможцям, які заслужили нагороди в категоріях меблі і освітлення.
Flame Laser Lamp by Trayan Stamov
Світильник «Полум'я» розроблений інженером - проектувальником Трояном Стамова в Софії, Болгарія, виграв в номінації «Проектування світлотехнічних виробів та проектів освітлення» в 2015 - 2016 рр.
Світильник призначений для внутрішнього інтер'єрного освітлення. Він складається з двох частин: металевої та скляної, яка виконує функцію розсіювача. Джерелами світла служать два лазерних ліхтаря, розташованих на обох кінцях лампи, і двох додаткових лазерних ліхтарів під ними.
Завдання, яке ставив перед собою автор, це об'єднання функціональності і продуктивності з естетикою і дизайнерською ідеєю. Також автор хотів надати емоційну цінність цього проекту. В роботі обіграно полум'я вогню як основне джерело світла.


VBookcase Bookshelf by Kemal Yildirim
Книжкова полиця, яка перемогла в номінації «Дизайн меблів, декоративних виробів і предметів домашнього ужитку» розроблена Kemal Yildirim в Анкарі, Туреччина.
Для виробництва книжкової полиці був використаний МДФ з покриттям меламіну, такий матеріал екологічний і його можна повністю повторно переробити. Як кріплення використовуються мініфікси, що забезпечує легку збірку вироби.
На створення цього проекту дизайнера надихнули люди, які тримаються за руки. На відміну від класичних конструкцій книжкових шаф з плоскими полками, на книжковій полиці VBookcase книги можна зберігати в похилому положенні.


Positive Negative Bar Counter by Xiaofei Cui
Бар від дизайнерів Xiaofei Cui і Yafei Ma переміг в номінації «Дизайн меблів, декоративних виробів і предметів домашнього ужитку» в 2015 - 2016 рр. Проект створений в місті Чженчжоу, Китай.
Для виробництва стільниці дизайнери використовували коркове дерево, а для заснування зварені між собою прути металу. На створення проекту авторів надихнула форма пляшок з льодом і вином.


Mantis chair Chair by Claudio Sibille
Стілець Mantis від студії Sibille переміг в номінації «Дизайн меблів, декоративних виробів і предметів домашнього ужитку» в 2015 - 2016 рр. Проект створювався в місті Монтевідео, Уругвай.
На винахід форми стільця Mantis автора надихнули роботи дизайнерів середини ХХ століття, а також, як зізнається автор, нерухоме положення молиться богомола.

Поділитися:
Товари з вітрини