Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Маєток Гвен Стефані з інтер єром від Келлі Уестлер

20.05.2018

Царство мармуру і голлівудський шик від іменитого дизайнера Келлі Уестлер - такий будинок продає за 29 млн. доларів американська співачка і вокалістка групи «No Doubt» Гвен Стефані.
Спочатку будинок, який отримав назву «Саміт», був виставлений вартістю 35 млн доларів, але незабаром через відсутність пропозицій про покупку його ціна знизилася до 29 мільйонів. Розкішний маєток в Беверлі-Хіллз (Лос-Анджелес) співачка Гвен Стефані придбала у Дженніфер Лопес ще в 2006 році. Тут все було спроектовано, як типовий маєток для голлівудської зірки - просторий і добре обладнаний за останніми технологіями спортзал, домашній кінотеатр, великий басейн за живоплотом, який захищає від настирливих папарацці, тенісний корт і відкритий бар, люксові матеріали в обробці стін, рідкісні предмети меблів і найдорожчі дизайнерські аксесуари. У будинку загальною площею 1100 квадратних метрів - вісім спалень, десять ванних кімнат, дві величезні гардеробні, варто ще зауважити вдале місце розташування з мальовничим видом на долину Сан-Фарнандо. Здавалося б, будинок як квінтесенція розкішного життя, з комплексом найоригінальніших і рідкісних речей в одному будинку, чому ж не купують?
Інтер'єр ультрамодного маєтку вражає своєю красою і неординарністю дизайну, що цілком зрозуміло. Культовий і відомий всьому світу дизайнер Келлі Уестлер завжди створює неповторні інтер'єри в яскравих неонових тонах, з великою кількістю натурального каменю і картинними галереями, графічними паттернами і геометричними фігурами, а також незліченна кількість аксесуарів, які виробляють фабрики під її брендом - дизайнерські вази, скульптури, килими і світильники. Єдине, що неможливо замінити, це торшери Arco братів Кастільйоні, які прикрашають вітальню будинку.
Фойє маєтку «Саміт» викладено комбінацією чорно-білого мармуру, в вітальні - чорний мармур рідкісного сорту підноситься, як сучасний арт-об'єкт, а у ванній - царює мармур чорного і золотого кольору геометричної форми, що створює абстракцію.
З 2016 року вокалістка Гвен Стефані офіційно розлучилася зі своїм чоловіком, музикантом Гевіном Россдейлом, можливо тому Гвен і поспішає позбутися від колишнього «родового гніздечка».

 

Поділитися: