Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Новий тренд у дизайні - в'язані шпалери

18.05.2019

Один з яскравих трендів в дизайні цього 2019 року - в'язані шпалери, які створюють унікальність, м'якість і затишок інтер'єру завдяки різним видам в'язки. Ефект 3D збільшує реалістичність, а стіна виглядає об'ємною і пухнастою, при цьому шпалери не тьмяніють і не вигорають на сонці. Обстановка в спальні, вітальні стає з такими ажурними в'язаними шпалерами по-особливому затишною і домашньою.

В'язані шпалери можна використати, як частину декору. Дизайнери пропонують для декорування стін в'язаними візерунками витончений і ненав'язливий дизайн світлих відтінків з дрібною в'язкою, що гармонує в невеликих і вузьких кімнатах.

У сучасному світі атмосфера тиші і спокою - це розкіш, тому особливої популярності в інтер'єрі набувають шпалери з домашнього ручного в'язання, навіть в кімнатах відпочинку в офісах.

Додати нову динаміку і максимальний комфорт в великі кімнати дуже просто, для цього виділяють одну або кілька стін для шпалер з видом в'язаного полотна. Такі покриття представлені великою і дрібною в'язкою. Помітне переважання пастельних відтінків, напівдорогоцінного каміння, вересу і безбарвного льону, хоча популярністю користується і глибокий синій колір.

Для створення неповторного відчуття вашого інтер'єру російський виробник «Лойміна» випустив колекцію під назвою «Shelter». Гордістю колекції є дизайнерські шпалери у вигляді ажурного і легкого макраме. Художники фабрики виграшно взяли за основу тканини вовняних полотен і ручну в'язку. Таке незвичайне декорування стін покаже, що вдома завжди тепло і безтурботно.

Колекція «Shelter» - універсальні за розміром в'язані шпалери класичної ширини один метр, що відкриває великі можливості по використанню реалістичних дизайнерських полотен з в'язаними фактурами. Тоді як багато виробників виготовляють подібні проекти на замовлення за індивідуальними розмірами стіни.

Технології дозволяють втілювати на папері будь-які фантазії, і в'язаний малюнок шпалер стане ідеальною комбінацією для декору в'язаних подушок, килимків і пледа. Деякі моделі виготовлені на матовому папері, що чудово підкреслює натуральність вовняної пряжі. Кожна петелька виглядає реалістично завдяки грі тіней.

Дизайнерські шпалери Murals Wallpaper представлені високоякісними принтами альпаки, жаккарда, викуньї. У колекції домінують натуральні кольори, тому рельєфні візерунки або арани створюють спокійну і безтурботну обстановку в будь-якому приміщенні.

Поділитися: