Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Незвичайні форми ліжок

30.05.2018

Традиційно спальня - це кімната для відпочинку, тому в ліжку повинно бути зручно не тільки спати, а й відпочивати вдень або читати. Цікавий факт з історії: за часів Київської Русі у дворян було прийнято приймати гостей, лежачи на ліжку, цим вони підкреслювали свій високий статус і положення в суспільстві. У наші дні така поведінка неприпустима і, навпаки, спальню гостям намагаються не демонструвати.
У сьогоднішній статті ми розповімо вам про ліжках незвичайних форм і дизайну, які не тільки прикрасять вашу спальню, але і можуть стати родзинкою всього вашого інтер'єру. Такі ліжка ви обов'язково захочете показати вашим гостям.

Parnian Furniture від Абдолхая Парніана
Цю ліжко можна назвати оригінальним твором мистецтва. Автор розробляв дизайн цього ліжка більше двох років і ще протягом восьми місяців майстри працювали над її виготовленням. Ліжко зібрана з трьох найдорожчих порід дерева: ебенового, африканського сапеле і вогняного клена. Ліжко оцінюють в 210 000 доларів США.
Book Bed від японського дизайнера Юсуке Сузукі
Дитяча двомісна «ліжко-книга» обов'язково сподобається кожній дитині, тому що в ній є всі атрибути книги - сторінки, якими стали простирадла і ковдри, а також закладки у вигляді подушок.
Ліжко-сендвіч в готелі FantaSuite
Готель FantaSuite знаходиться в штаті Вісконсін США. Він став відомий за рахунок своїх незвичайних ліжок-бутербродів. Сьогодні відвідувачі готелю можуть зупинитися в номері на ліжку гамбургері, бутерброді і навіть на ліжку-картоплі фрі.
Baldacchino Supreme від Стюарта Хьюса вартістю 6 300 000 доларів США

На сьогоднішній день ліжко Baldacchino Supreme вважається найдорожчою в світі. Її зробили майстри фабрики Hebanon. Ціна ліжка зумовлена ​​великою кількістю дорогоцінних каменів, інкрустованих в головах і 107 кг золота, які використовували для прикраси ліжка.
Ліжко гніздо від дизайнерів Merav Eitan & Gaston Zahr
Ліжко у вигляді затишного гнізда від тандему дизайнерів Merav Eitan & Gaston Zahr   не зможе не здивувати навіть найвибагливішого покупця. Ця ліжко оригінальна і зручна, тому може сподобатися не тільки дітям, а й дорослим.
«Летюча ліжко» від фабрики Lago
Ефект "ширяння в повітрі" конструктори італійської фабрики Lago домоглися за допомогою ніжок з прозорого високоміцного скла, яке може витримати вертикальне навантаження в кілька тонн.

Поділитися:
Товари з вітрини